Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Ziua cu cele mai multe căsătorii la Deva - sâmbătă, 20 iulie

Sâmbătă, 20 iulie, a fost ziua cu cele mai multe căsătorii oficiate la Deva, de la începutul anului. Potrivit datelor Compartimentului de Stare Civilă, 12 cupluri și-au unit destinele în această zi.

Competiţie sportivă caritabilă la Deva!

Ştrandul Municipal Deva va fi gazda unui eveniment sportiv cu scop caritabil. Cupa Interact va avea loc miercuri, 24 iulie 2019, între orele 9:00-18:00, în incinta ştrandului.  

Se sistează furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 22.07.2019

Se sistează furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 22.07.2019  

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

ANUNŢĂM demararea Etapei 2- etapa elaborării propunerilor P.U.Z. şi R.L.U. ,,PARCELARE ÎN 6 (ŞASE) LOTURI ÎN VEDEREA CONSTRUIRII"  

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Deva, vineri, 19 iulie 2019, ora 11:00

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Deva, vineri, 19 iulie 2019, ora 11:00  

Grădină urbană pe bani europeni, în zona Zamfirescu

Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, a semnat marți, 16 iulie 2019, cu ADR Vest contractul de finanțare pentru proiectul "Amenajare grădină urbană în zona Zamfirescu", în valoare totală de 904,328.48 lei,(...)

Expoziţie de maşini de epocă la Deva

Evenimentul ,,Istorie şi Cai putere" care va avea loc în data de 21 iulie 2019, va reuni într-o expoziţie maşini de epocă dar şi motociclete cu mulţi cai putere.  

Ieșiți din tipare și intrați în istorie cu Garda Cetății Deva!

Turiștii și localnicii care se vor afla vineri, 19 iulie 2019, la ora 11:00, în Cetatea Deva vor avea ocazia să asiste la defilarea străjerilor din Garda Cetății. Timp de două ceasuri, cavalerii Gărzii vor efectua activități(...)

Vă aşteptăm la fitness în aer liber, în Cetatea Deva

Vineri, 19 iulie 2019, Cetatea Deva va fi gazda unui antrenament de fitness gratuit. Demonstraţia va avea loc pe Platforma Artilerie Vest, între orele 21:00-22:30.  

Program special pentru depunerea documentelor în vederea înregistrării actelor de deces în data de 20 IULIE 2019 (sâmbătă) și oficierea căsătoriilor programate în data de 20-21( sâmbătă şi duminică) 2019

Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva prin Compartimentul Stare Civilă va asigura următorul program special:  

Concursul pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, grad profesional asistent din cadrul Serviciului evidenţă şi plată beneficii de asistenţă socială al Direcţiei de Asistenţă Socială Deva

Vă facem cunoscut că în data 15 iulie 2019, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva se va desfăşura concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, grad profesional asistent din(...)

Trafic rutier închis pentru o zi, pe strada Orizontului

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința participanților la traficul rutier închiderea circulației rutiere, miercuri, 24 iulie 2019, între orele 7:00-19:00

Concurs pentru ocuparea postului de execuție vacant Ingrijitor grad I la Compartimentul administrativ din cadrul Centrului Cultural “Drăgan Muntean” Deva.

Vă facem cunoscut că în data de 16.07.2019 se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de execuție vacant Ingrijitor grad I la Compartimentul administrativ din cadrul Centrului Cultural "Drăgan Muntean" Deva.

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

Anunţ public privind PUD: ,,LOCUINŢĂ FAMILIALĂ, AMENAJARE INCINTĂ ŞI ZIDURI DE SPRIJIN"  

Acces tonaj - modalitati de plata

Transportatorii care tranzitează municipiul Deva cu mașini de peste 3,5 tone vor plăti, începând de luni, 10 iunie 2019, noi tarife pentru obţinerea autorizației de liberă trecere.  

În intervalul...

De la data:
Până la data: