Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Concurs organizat pentru ocuparea unui post de execuție în regim contractual de inspector de specialitate, gradul II în cadrul Biroului fond locativ al Serviciului administrare fond locativ

Vă facem cunoscut că în data de 18 martie 2019, ora 10,00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva se va desfășura proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant în regim contractual din(...)

Concurs pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Referent, clasa III, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului prelucrare date al Direcției impozite și taxe locale

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Referent, clasa III, grad profesional asistent, din cadrul(...)

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacantă, în data de 15 aprilie 2019 ora 11:00 - proba scrisă

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Consilier, clasa I, grad profesional principal, din cadrul(...)

Presiunea apei in anumite zone din Deva poate fi redusă!

In data de 22.03.2019, in localitatea Deva, in intervalul orar: 00:00 - 05:00 presiunea apei poate fi redusa  

Primăria Deva a plătit contribuția pentru susținerea și finanțarea SMURD Hunedoara

Primăria Municipiului Deva a achitat, vineri, 15 martie 2019, către Asociația "Salvital" Hunedoara contribuția la zi.

Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!

Primăria Municpiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean" vă invită, marţi, 9 aprilie 2019, la ora 18:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean", la spectacolul „O viaţă dedicată folclorului(...)

Certificate de urbanism - 2019

Certificate de urbanism emise in anul 2019

Autorizatii de desfiintare 2019

Autorizatii de desfiintare emise in anul 2019  

Autorizatii de construire - 2019

Autorizatii de construire emise in 2019

Concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant de Director din cadrul Centrului Cultural “Drăgan Muntean” Deva

Vă facem cunoscut că în data de 09.04.2019 se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de conducere vacant de Director din cadrul Centrului Cultural "Drăgan Muntean" Deva. Concursul se va desfăşura după urmatorul(...)

A ÎNCEPUT votarea PROIECTELOR validate ÎN procesul DE BUGETARE PARTICIPATIVĂ!

Fiecare cetăţean înscris pe platforma bugetării participative va avea dreptul să voteze o singură dată proiectul preferat, în perioada 15-30 martie 2019. Primăria Municipiului Deva se va asigura că procesul de votare este(...)

Bugetare participativă: A început votul pentru proiectele eligibile!

17 proiecte dintre cele 25 înscrise în programul de bugetare participativă desfăşurat de Primăria Municipiului Deva au fost declarate eligibile în urma evaluării, intrând astfel în următoarea etapă -(...)

Închiderea circulației rutiere pe str. Hărăului din municipiul Deva, la trecerea de nivel cu calea ferată, la km cf 481+315,81

Asocierea FCC Construction, Astaldi S.p.A și Contratas y Ventas SA anunță închiderea circulației rutiere pe str. Hărăului din municipiul Deva, la trecerea de nivel cu calea ferată, la km cf 481+315,81, pentru execuția unor(...)

Atenţie, şoferi! Campanie de curăţare şi întreţinere a străzilor pe Bulevardele 1 Decembrie 1918 și 22 Decembrie și pe strada Avram Iancu!

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, în perioada 19-25 martie 2019, operatorul serviciului de salubrizare căi publice S.C. „Salubritate" S.A. Deva desfășoară o campanie de curăţare şi(...)

„Soţ de vânzare” la Centrul Cultural din Deva – sâmbătă, 16 martie 2019!

Teatrul Roşu, din Bucureşti, vă invită, sâmbătă, 16 martie 2019, la ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean" din Deva, la spectacolul cu piesa „Soţ de vânzare", după Mihail(...)

Atenţie, şoferi! Nu parcați autoturismele pe Bulevardul Decebal, din Deva!

Primăria Municipiului Deva reamintește cetăţenilor că, în această săptămână, operatorul serviciului de salubrizare căi publice S.C. „Salubritate" S.A. Deva demarează o campanie de curăţare şi(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: