Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!

Primăria Municipiului Deva - Biroul pentru Situații de Urgență avertizează că în intervalul 20 septembrie, ora 11.00 - 21 septembrie, ora 21.00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse(...)

În Deva, plata autorizaţiilor pentru tonaj se face online sau prin SMS!

În Deva, plata autorizaţiilor pentru tonaj se face online sau prin SMS! Primăria Municipiului Deva informează că începând de joi, 14 ianuarie 2016, toţi cei interesaţi pot achita contravaloarea autorizaţiei de(...)

Impozite și taxe locale online

Pentru vizualizarea online si plata datoriilor la bugetul local (impozite cladiri, mijloace de transport, amenzi) exista doua variante posibile:

Expoziția de artă fotografică ”Land of existence”, la Deva

Marți, 19 septembrie 2017, a fost vernisată, în organizarea Centrului Cultural "Drăgan Muntean" Deva, expoziția de artă fotografică "Land of existence", în prezența autorului, artistul Alexander Bold, din Germania.

Circulație închisă în Piața Unirii, din Deva, la ”Zilele Maghiarilor”!

Piața Unirii, din Deva, va găzdui, sâmbătă, 23 septembrie 2017, o serie de programe culturale, gastronomice, sportive și distractive, desfășurate în cadrul ediției a VIII-a a "Zilelor Maghiare în județul(...)

Copil minor pierdut în centrul Devei, găsit de polițiștii locali

O fetiță în vârstă de 9 ani, din municipiul Deva, pierdută de părinți în zona Deva Mall, de pe Bulevardul Decebal, a fost găsită de polițiștii locali aflați în timpul misiunii de patrulare.

Peste 70 de comercianți din 12 județe vin la Ziua Recoltei. Duminică, vizitatorii târgului au transport gratuit!

Peste 70 de comercianți și producători tradiționali din 12 județe ale țării vor participa la "Ziua Recoltei" 2017, care se desfășoară în perioada 22-24 septembrie, la Cristur, pe amplasamentul vechiului târg de la(...)

Examen de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual din cadrul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva

Vă facem cunoscut că la data de 20 septembrie 2017 la sediul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva, se va desfăşura examenul de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului(...)

Minutele şedinţelor de consiliu local 2017

Minutele şedinţelor de consiliu local 2017

Hotărârea nr. 346 privind Aprobarea Documentaţiei tehnico-economice la lucrările de intervenție pentru „Reparaţii curente la sălile de clasă, spălătorie – uscătorie – călcătorie din incinta Colegiului Național Sportiv Cetate – Deva”

Hotărârea nr. 346 privind Aprobarea Documentaţiei tehnico-economice la lucrările de intervenție pentru „Reparaţii curente la sălile de clasă, spălătorie - uscătorie - călcătorie din incinta Colegiului Național(...)

Hotărârea nr. 345 privind Aprobarea Documentaţiei tehnico-economică pentru „Reamenajare spațiu pentru copii, în incinta creşei Deva, la parter”, amplast în Deva, Aleea Viitorului, nr.5

Hotărârea nr. 345 privind Aprobarea Documentaţiei tehnico-economică pentru „Reamenajare spațiu pentru copii, în incinta creşei Deva, la parter", amplast în Deva, Aleea Viitorului, nr.5

LUCRARI SPIGM 20 septembrie 2017

Primăria Municipiului Deva informează că Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală execută lucrări de curăţenie, igienizare, întreținere și reparații în următoarele zone din oraş:

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 20.09.2017

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 20.09.2017

Hotărârea nr. 339 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.419/2016, privind aprobarea Documentațiilor de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico economici pentru investiția ”Creșterea eficienței energetice a blocului 60, Aleea Streiului din municipiul Deva”

Hotărârea nr. 339 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.419/2016, privind aprobarea Documentațiilor de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico economici pentru investiția "Creșterea(...)

Hotărârea nr. 338 privind Abrogarea Hotărârii nr.207/2012 privind reglementarea circulației pietonale în municipiul Deva, B-dul 1 Decembrie – pe tronsonul cuprins între intersecția cu str.Libertății și piața Victoriei, cu modificările și completările ulterioare

Hotărârea nr. 338 privind Abrogarea Hotărârii nr.207/2012 privind reglementarea circulației pietonale în municipiul Deva, B-dul 1 Decembrie - pe tronsonul cuprins între intersecția cu str.Libertății și piața(...)

Hotărârea nr. 337 privind Aprobarea Actului Adițional nr.1 la Contractul de concesiune nr.16/2016

Hotărârea nr. 337 privind Aprobarea Actului Adițional nr.1 la Contractul de concesiune nr.16/2016

Hotărârea nr. 335 privind Stabilirea alocației zilnice de hrană și a costului lunar de întreținere pentru anul școlar 2017-2018 pentru copii înscriși la Creșa Deva

Hotărârea nr. 335 privind Stabilirea alocației zilnice de hrană și a costului lunar de întreținere pentru anul școlar 2017-2018 pentru copii înscriși la Creșa Deva

În intervalul...

De la data:
Până la data: