Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Concurs pentru ocuparea postului vacant în regim contractual de Magaziner din cadrul Adăpostului de urgență pe timp de noapte al Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, serviciu public cu personalitate juridică, subordonat Consiliului Local al Municipiului Deva

Vă facem cunoscut că în data de 23 mai 2017, ora 10,00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva se va desfășura proba scrisă la concursul pentru ocuparea postului vacant în regim contractual de Magaziner din cadrul(...)

Examen de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual din cadrul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva

Vă facem cunoscut că la data de 03 mai 2017 la sediul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva, se va desfăşura examenul de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual.

LUCRARI SPIGM 25 aprilie 2017

Primăria Municipiului Deva informează că Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală execută tăieri de corecţie la arbori, lucrări de curăţenie şi igienizare, întreținere și reparații în(...)

Examen de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, a funcţionarilor publici din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locală Deva

Vă aducem la cunoştinţă că în data de 25 mai 2017, la sediul Serviciului Public de Poliţie Locală Deva se va desfăşura examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, a funcţionarilor(...)

Examen de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual din cadrul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva

Vă facem cunoscut că la data de 08 mai 2017 la sediul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva, se va desfăşura examenul de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual.

Sistare apă potabilă în localitatea Deva în data 25.04.2017

Sistare apă potabilă în localitatea Deva în data 25.04.2017,INTERVAL ORAR: 09:00- 18:00, STRĂZI AFECTATE: Aleea Jupiter bl: 21,25; Dorobanților bl: 19, 19A, 19 B,19C; N. Bălcescu bl: 29A, 29B, 34, 35, 36, 37, Foricon.

Impozite și taxe locale online

Pentru vizualizarea online si plata datoriilor la bugetul local (impozite cladiri, mijloace de transport, amenzi) exista doua variante posibile:

Felicitări gimnaștilor români!

Felicitări gimnaștilor noștri medaliați la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca! Rezultatele lor sunt motive de bucurie și de mândrie pentru românii de pretutindeni.

În Deva, plata autorizaţiilor pentru tonaj se face online sau prin SMS!

În Deva, plata autorizaţiilor pentru tonaj se face online sau prin SMS! Primăria Municipiului Deva informează că începând de joi, 14 ianuarie 2016, toţi cei interesaţi pot achita contravaloarea autorizaţiei de(...)

COMUNICAT concursul pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante : Consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului urbanism, amenajarea teritoriului, autorizaţii în construcţii si Consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Serviciului centrul de informare a cetăţenilor

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea urmatoarelor functii publice de executie vacante : un post de Consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului(...)

COMUNICAT - concurs pentru ocuparea postului vacant corespunzător funcţiei contractuale de executie de consilier juridic gr. II, din cadrul „Compartimentului Juridic, achizitii publice” al Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipale Deva

Vă facem cunoscut că în data de 21 aprilie 2017, la sediul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului vacant corespunzător funcţiei contractuale de executie(...)

Sedinta ordinara a Consiliului local Deva din data de 27 aprilie 2017, ora 11:00

Sedinta ordinara a Consiliului local Deva din data de 27 aprilie 2017, ora 11:00

INFORMARE – PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA Săptămâna 17-21 aprilie 2017

*Viceprimarul Cosmin Răzvan Mareş începe seria audienţelor în aer liber - după orele de program, la un birou improvizat, pe care îl va muta în diferite locaţii din oraş. Joi, 27 aprilie 2017, la ora 16.30,(...)

În atenția președinților și administratorilor asociațiilor de proprietari/locatari din Municipiul Deva!

Președinții și administratorii tuturor asociațiilor de proprietari/locatari din Municipiul Deva sunt invitați, miercuri, 26 aprilie 2017, la ora 17.00, în sala mică a Centrului Cultural "Drăgan Muntean" Deva, la ședința(...)

exercițiul național de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă

Vă facem cunoscut că, în perioada 18-21 aprilie 2017, între orele 10.00-15.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Iancu de Hunedoara" al Județului Hunedoara va desfășura exercițiul național de(...)

Audienţe în aer liber: joi, 27 aprilie 2017, Bulevardul Decebal!

Viceprimarul Cosmin Răzvan Mareş începe seria audienţelor în aer liber - după orele de program, la un birou improvizat, pe care îl va muta în diferite locaţii din oraş.

Hotărârea nr. 173 privind Alegerea presedintelui de sedinta

Hotărârea nr. 173 privind Alegerea presedintelui de sedinta

Hotărârea nr. 171 privind Aprobarea documentaţiei urbanistice faza Plan Urbanistic Zonal pentru „Vilă turistică, amenajări exterioare şi împrejmuire” în Municipiul Deva, zona Centrului Comercial Deva Shopping Center, judeţul Hunedoara

Hotărârea nr. 171 privind Aprobarea documentaţiei urbanistice faza Plan Urbanistic Zonal pentru „Vilă turistică, amenajări exterioare şi împrejmuire" în Municipiul Deva, zona Centrului Comercial Deva Shopping(...)

Hotărârea nr. 170 privind Asocierea Municipiului Deva prin Consiliul local al municipiului Deva cu Biblioteca Județeană “Ovid Densușianu” Hunedoara - Deva

Hotărârea nr. 170 privind Asocierea Municipiului Deva prin Consiliul local al municipiului Deva cu Biblioteca Județeană "Ovid Densușianu" Hunedoara - Deva

În intervalul...

De la data:
Până la data: