Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Florile cântecului popular în Cetatea Deva

Simbolul istoric al Devei găzduiește sâmbătă, 25 mai 2019, spectacolul de muzică populară ,,Flori de mai în Cetate".  

Locuinţe A.N.L. (Agenţia Naţională pentru Locuinţe)

Legea nr. 152 / 1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru LocuinţeART. 2 - (1) A.N.L. are ca obiective: a) realizarea unor montaje financiare; b) atragerea şi administrarea resurselor financiare, în condiţiile(...)

În atenția solicitanților de locuințe ANL!

Persoanele care au depus dosare în vederea obținerii unei locuințe ANL au obligația să se prezinte la Direcția de Asistență Socială Deva - Biroul Fond Locativ (str. I.L. Caragiale, nr. 4, camera 1), până în data de(...)

Începe campania DEVA CURATĂ!

Primăria Municipiului Deva organizează, în perioada 13-23 mai 2019, o campanie de ecologizare a orașului, sub genericul ,,DEVA CURATĂ!".  

Comunicat privind organizarea examenului de promovare în grade sau trepte profesionale a personalului contractual din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva, instituție publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al municipiului Deva

Vă facem cunoscut că în data de 05 iunie 2019, ora 10.00, la sediul Direcției de Asistență Socială din Deva de pe strada I. L. Caragiale, nr. 4, se va desfăşura examenul de promovare în grade sau trepte profesionale a(...)

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva  

ANUNT privind initierea demersurilor de actualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Deva

Primăria municipiului Deva aduce la cunoştinţa publicului intenţia privind iniţierea demersurilor de actualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Deva şi a Regulamentului Local de Urbanism.

Concurs pentru ocuparea a 2 posturi vacante in regim contractual de ingrijitor, 1 post vacant in regim contractual de inspector de specialitate debutant, 1 post vacant in regim contractual de muncitor calificat tr IG, 1 post vacant in regim contractual de inspector de specialitate gr IA si 1 post vacant in regim contractual de muncitor necalificat

Vă facem cunoscut că în data de 14 mai 2019, la Complexul Aqualand, obiectiv aflat in administrarea Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea a 2 posturi vacante in(...)

ANUNT - Hotărâri adoptate în ședinta din data de 24 aprilie 2019

Consiliul local al municipiului Deva aduce la cunoştinţă, cetăţenilor municipiului Deva, că în ședinta din data de 24 aprilie 2019 au fost adoptate următoarele hotărâri.  

Program de lucru cu publicul al Serviciului Evidența Persoanelor Deva, în săptămâna premergătoare și pe timpul desfășurării alegerilor pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European şi a referendumului

Primaria Municipiului Deva, prin Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor și Stare Civilă, invită cetaţenii domiciliaţi în municipiul Deva, Archia, Bârcea Mică, Cristur, Sântuhalm şi din celelalte(...)

Artistul care a făcut duet cu Lepa Brena vine la Deva, pe 19 mai!

Sârbii fac spectacol în centrul Devei! Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean" vă invită, duminică, 19 mai 2019, la ora 18:00, în Piaţa Unirii din Deva, la „Festivalul(...)

Aleargă în Cetate Noaptea!

Asociația Club Sportiv Sport și Anduranță în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva organizează în data de 18 mai 2019, evenimentul sportiv ,,888runup Aleargă în Cetate Noaptea".

Acces restricționat, timp de trei zile, în parcarea din Piața Cetății

Accesul în parcarea publică din Piața Cetății, din Deva, va fi restricționat pentru public, timp de trei zile - de vineri, 17 mai 2019 (ora 8:00) până duminică, 19 mai 2019 (ora 22:00), ca urmare a desfășurării, la(...)

Trafic rutier închis pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 – sâmbătă, 18 mai 2019

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor şi a participanţilor la traficul rutier că, sâmbătă, 18 mai 2019, între orele 00:00-22:00, circulaţia rutieră va fi închisă pe Bulevardul 1 Decembrie(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: