Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Elevii primesc bursele sociale pe două luni!

Aproape 90.000 de lei de la bugetul local vor intra, miercuri, 8 iulie 2020, în contul celor nouă unități de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Deva, pentru plata burselor de ajutor social aferente(...)

Distrugere de muniție în Poligonul Dealul Paiului!

Unitatea Militară 01794 Deva aduce la cunoștința cetățenilor că în data de 8 iulie 2020, între orele 8:00-16:00 va efectua lucrări de distrugere a muniției în Poligonul Dealul Paiului, din municipiul Deva.  

Colecții inedite la Deva!

Municipiul Deva va fi sâmbătă, 11 iulie 2020 gazda expoziției ,,Colecții Hunedorene". Evenimentul este organizat de Asociația Colecționarilor Hobby Club ,,Decebal" Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și(...)

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

ANUNŢĂM demararea Etapei 1 - etapa pregătitoare PUZ - anunţarea intenţiei de elaborare cu privire la documentatia  

Mai sunt 5 zile! Admitere online la Facultatea de Management din Deva a ASE București!

Academia de Studii Economice Bucureşti - Centrul Teritorial Deva organizează admitere online pentru Facultatea de Management din Deva - studii universitare de licenţă, învăţământ la distanţă.  

9 idei pentru Deva. Lista proiectelor câştigătoare la Bugetare participativă 2020!

Devenii au votat proiectele de top la Bugetare participativă. Votul online s-a încheiat marţi, 30 iunie 2020. Cele 9 proiecte pe care cetăţenii le-au ales pentru orașul lor se încadrează în domeniile Smart City;(...)

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 07.07.2020

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 07.07.2020    

Deva intră în circuitul Campionatului Național de Super Rally!

M-am întâlnit astăzi la sediul Primăriei cu marele campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, cu fiul acestuia, Marco Leu, și cu Ioan Badiu, directorul sportiv al Federației Române de Automobilism Sportiv.  

Primăria Deva a plătit contribuția pentru susținerea SMURD Hunedoara!

Primăria Municipiului Deva a plătit, marți, 7 iulie 2020, către Asociația "Salvital" Hunedoara, contribuția în valoare de 57.425 de lei, aferentă lunii iulie, pentru susținerea și finanțarea SMURD Hunedoara.  

Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare SC Coral Impex SRL Deva demarează astăzi, etapa a doua a campaniei de dezinsecție terestră a zonelor(...)

Tot mai mulți deveni plătesc online impozitele și taxele locale!

Peste 1.900 de contribuabili deveni şi-au achitat impozitele și taxele locale prin intermediul platformei Ghiseul.ro, în prima jumătate a anului 2020, înregistrându-se astfel cel mai ridicat nivel de la înrolarea(...)

Expoziţie alertă de umor grafic la Centrul Cultural din Deva

„Programul Rabla la... statui" este titlul unei expoziţii inedite de umor grafic, semnată de caricaturistul Liviu Stănilă, care va fi vernisată sâmbătă, 4 iulie 2020, la ora 11:00, pe platoul din faţa Centrului Cultural(...)

Monitorizăm permanent stadiul lucrărilor la cele trei obiective aflate în derulare la Stadionul ,,Cetate” Deva!

Am fost astăzi pe teren împreună cu echipa tehnică din Primărie, pentru a verifica stadiul unor lucrări de investiții aflate în diverse etape de derulare.  

Am demarat lucrările de construcție a capelei mortuare din satul Bârcea Mică!

Am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Casa Mortuară de la Bârcea Mică și am predat amplasamentul constructorului care a demarat astăzi, lucrările.  

A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare SC Coral Impex SRL Deva vor demara a doua etapă a campaniei de dezinsecție terestră a zonelor verzi de pe(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: