Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Adaugă sugestie sau reclamaţie

În sensul Ordonanţei nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de solutionare a petiţiilor , “prin petiţie se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin poşta electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal constituită o poate adresa autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlaltor organe centrale, companiilor şi societăţilor naţionale, societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome, denumite în continuare autorităţi şi instituţii publice.”

“Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe.”

Precizăm că petiţiile dvs. sunt înaintate serviciilor, compartimentelor sau birourilor în măsură să vă ofere un răspuns sau o soluţie la problemele sesizate. Mesajul va parcurge căile oficiale, asa că timpul de răspuns poate avea până la maxim 30 de zile. Dacă doriţi să primiţi un răspuns din partea celor abilitaţi, vă rugăm să completaţi petiţia cu date corecte. Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a nu face publice petiţiile care nu îndeplinesc condiţiile de corectitudine şi seriozitate a informaţiilor şi comentariilor oferite.

Formular

Toate campuriile marcate cu * sunt obligatorii.
inapoi la petitii

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.