Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

8

Buna ziua.Studiind traseele si statiile afisate pe site-ul primariei ,se pare ca la iesirea din Deva unde sunt cel putin 4sau cinci institutii publice importante(Directia(...)

19

Buna ziua.domnule primar.as dori sa știu ce se mai aude de aceste locuințe sociale.inainte de Crăciun am fost sunata ptr a mă prezenta a completa cererea de acceptare ptr aceasta locuință(...)

18

Asi dori sa aflu daca drumul situat in intravilanul municipiului Deva situat in spatele reprezentantelor Mercedes si Peugeot din Santuhalm este sub administrarea primariei deoarece este(...)

20

Buna ziua, as avea rugamintea ca primaria si politia locala sau rutiera sa se ocupe mult mai bine de iluminatul public (care este extrem de deficitar) si de parcarile ilegale pe marginea drumului, pe(...)

13

Buna ziua, as avea rugamintea de a se permite accesul cuanimale de companie in parcul cetatii si am sugestia de a se aplica amenzi stapanilor care nu aduna dupa animale sau care nu le tin in lesa. Mi(...)

12

Buna ziua, in cartierul Progresului, cum privesti scoala nr.2 din fata, in partea stanga, incepe o alee care duce spre blocul turn. Aceasta alee este zilnic blocata de masini parcate, iar majoritatea(...)

22

VA INFORMEZ CA IN ZONA BLOCULUI 6 ABC NU FUNCTIONEAZA ILUMINATUL STRADAL VA RUGAM SA LUATI MASURI INTRUCIT ESTE O ZONA AGLOMERATA MULTUMIM TEL 0728012283

27

Buna ziua, numele meu este Iacob Strugaru Alfredo Claudiu si am domiciliul in municipiul Deva, Aleea Muncii, bl. B16, sc. 1, ap. 20, telefon de contact 0740/246.438. La adresa respectiva detin, prin(...)

80

Buna ziua,\nVa aduc la cunostinta faptul ca la locul de parcare din fata blocului E2 Sc.3,pozitia nr.6 pe care il detin potrivit contractului de inchiriere nr.3802/2017 si prelungit in luna Ianuarie(...)

121

Buna ziua.Spuneti-mi va rog, cum poate fi obligat cineva sa plateasca ce nu foloseste? Am fost sa platesc imozitul pe 2018 si am fost obligata sa fac o declaratie cite persoane locuim in casa la(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj