Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

29

Buna ziua, de cateva luni este un sant sapat de un cetatean, imediat dupa asfaltarea strazii Marasesti,in imediata apropiere a intersectiei intre strazile marasesti si Gheorghe Doja. Daca se poate(...)

41

Buna ziua, In urma cu aproape 2 ani,adresam telefonic intrebarea despre perspectiva unui trotuar pe (prelungirea)str. I Vulcan. La vremea aceea se finaliza trotuarul spre C. Archia. Mi s-a raspuns de(...)

80

Solicit Primariei sa transmita firmei care se ocupa de adunarea cainilor comunitari sa isi faca datoria si sa vina pe strada Valea Cernei din Santuhalm DE ATATEA ORI DE CAT E NEVOIE pentru a prinde(...)

82

Va rog politicos sa luati atitudine cu privire la cainii comunitari de pe strada Valea Cernei din Santuhalm, care sunt din ce in ce mai numerosi si care ataca gaini, curci, pasari, copii si oameni.(...)

104

Buna ziua!\nIn urma amenajarii in zona Aleea Jupiter a unor spatii de parcare, in data de 01.08.2018, am depus la Serviciul Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură- Biroul Administrarea Domeniului(...)

103

Buna ziua,\nReferitor la programul masinilor ce asigura transportul pe ruta Autogara Auchan si Retur !\n\nVa rog sa luati in considerare ca angajatii isi incep programul de lucru la orele 10, de(...)

97

Buna ziua, va rog frumos sa faceti un program pentru transportul in comun asigurat pe zona Zavoi, deoarece nu avem un program in aceasta zona si nimeni nu stie la ce ora vine sau nu vine autobuzul.In(...)

156

Am sosit în Deva cu un autocar dintr-o excursie si am luat trenul din gara Deva până la Brasov.Am rămas oripilat de murdăria din fata gări și din gara.Deva este în Transilvania și este(...)

163

Buna ziua,\nAm si eu cateva intrebari legate de clădirile din partea dinspre cetate care se află în parc, căsuța vesela si inca una. Sunt administrate de primărie, sunt folosite, se(...)

190

Buna ziua,sunt presedintele asociatiei 309 si vreau sa v-a aduc la cunostinta ca pavajul din capatul blocului 67 din str. Bejan,in spatele tonomatului cu lapte,s-a lasat nisipul pe care sunt montate(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice