Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

5

Buna ziua.Astazi va scriu ca deja nu mai suport ceea ce se petrece in zona aceasta Aleea Moților. suntem deranjati într-un hal fara de hal, am ajuns sa fim închiși cu lacătul in scara de către(...)

5

va rog sa luati masuri de trasare a parcarii la blocul 64 Micro 15, asa vom sti cate locuri sunt concesionate din cele peste 25.

16

Buna ziua,\nDoresc sa va semnalez ca pe centura Devei de la sensul giratoriu de la gara si pina la sensul giratoriu din Viile noi un numar de 67 de lampi iluminat public nu functioneaza de(...)

54

Buna ziua,\n\nVă scriem în numele parintilor si copiilor din blocurile 1,2,3 Str Pietroasa/Eminescu si imprejurimi, pentru a vă solicita amenajarea unui loc de joaca.\n\nÎn zona exista un saptiu(...)

285

Vă rugăm să vă amintiți de votul dat pentru a se amenaja un parc în Dorobanți și nu pentru a se continua lucrarea de construire a gazonului artificial!\nVă mulțumim!

36

Va rugam sa dispuneti/efectuati toaletarea unui copac din zona verde aferenta blocului de mai sus, care este crescut in apropierea imediata a blocului si care afecteaza prin dezvoltarea lui,(...)

72

Va aduc la cunostiinta (A TREIA OARA) ca parcul de joaca de la gradinita Liceului de muzica si arta de pe C . Porumbescu arata deplorabil si exista riscul ca sa aibe loc accidente intru-cit podiumul(...)

67

Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica,\nOficiul Postal 15, Casuta Postala 103, Bucuresti, sector 1,\norganizatie neguvernamentala inregistrata in Registrul Special cu nr.(...)

68

Bună ziua,\nÎn multe zile de duminică, mașinile de salubritate fac un zgomot infernal între blocuri, la 5 dimineața, ca să ridice foarte mici cantități de gunoi. S-a încercat modificarea(...)

70

Către,\n PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA\n - Poliția Locală -\n\n\n Subsemnatul CODOBAN DORIN-ADRIAN cu(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj