Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

211

Buna ziua,in parcul de la poalele cetății,la topoganele tip omida sunt scânduri rupte și este un mare pericol de accidente.rog verificarea și repararea lor.\nMulțumesc.

230

Bună ziua.Este o problemă mai veche, lângă locul de parcare nr 1 din fata blocului 105.În zona verde este un canal de scurgere, iar în preajma lui sunt numeroase găuri, foarte mari si adânci,(...)

380

DE ce se taie gardul viu in asa hal ? Raman doar niste cioturi, care,probabil se vor regenera peste 5-6 ani,in cel mai fericit caz.Este o protectie de praf,este vegetatie.Pe cand ierbicidarea zonelor(...)

351

Va scriu in legatura cu functionarea barului Infinity Games de la parterul bl unde locuiesc (str. I.Maniu bl A) care aduce disconfort si tulburarea linistii locatarilor din bloc,avand un orar de(...)

387

De mai bine de o luna in zona verde mentionata mai sus este o \"organizare de santier\" (este depozitat nisip, resturi de la reparatia drumului, utilaje) care polueaza zona vizual, si totodata(...)

394

Buna ziua, de cateva luni este un sant sapat de un cetatean, imediat dupa asfaltarea strazii Marasesti,in imediata apropiere a intersectiei intre strazile marasesti si Gheorghe Doja. Daca se poate(...)

504

Buna ziua, In urma cu aproape 2 ani,adresam telefonic intrebarea despre perspectiva unui trotuar pe (prelungirea)str. I Vulcan. La vremea aceea se finaliza trotuarul spre C. Archia. Mi s-a raspuns de(...)

510

Solicit Primariei sa transmita firmei care se ocupa de adunarea cainilor comunitari sa isi faca datoria si sa vina pe strada Valea Cernei din Santuhalm DE ATATEA ORI DE CAT E NEVOIE pentru a prinde(...)

541

Va rog politicos sa luati atitudine cu privire la cainii comunitari de pe strada Valea Cernei din Santuhalm, care sunt din ce in ce mai numerosi si care ataca gaini, curci, pasari, copii si oameni.(...)

575

Buna ziua!\nIn urma amenajarii in zona Aleea Jupiter a unor spatii de parcare, in data de 01.08.2018, am depus la Serviciul Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură- Biroul Administrarea Domeniului(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.