Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

28

Buna ziua.\nLa intersectia str Progresului cu aleea G Enescu, in zona cantinei de la manastirea franciscana si bl P2, unde au fost recent efectuate lucrari de Apaprod pentru reabilitate retea(...)

143

Vă informăm că la geamurile apartamentelor din zona parc Aleea Panseluțelor a răsărit un gard metalic care obturează lumina naturală, nerespectănd normele în vigoare în ceea ce privește(...)

33

Bună ziua, ma numesc Chis Daniel, posesor a unui automobil marca Skoda, și doresc să vă aduc la cunoștință unele aspecte legate de locurile de parcare de pe strada Aleea Viitorului. Am(...)

44

Buna ziua va urez, doresc sa va scriu in legatura cu paza si securitatea atat a cetatenilor cat si a bunurilor din Deva. Primii 10-15 ani dupa Revolutie am avut noaptea paza pe strazi- tineri vanjosi(...)

45

Am sesizat ca a incaput activitatea de curatire si igenizare a spatiilor verzi pe strada Carpati, un lucru laudabil pentru aceasta initiativa. Am ramas,insa profund indignata de faptul ca echipa de(...)

87

Buna ziua.Astazi va scriu ca deja nu mai suport ceea ce se petrece in zona aceasta Aleea Moților. suntem deranjati într-un hal fara de hal, am ajuns sa fim închiși cu lacătul in scara de către(...)

69

va rog sa luati masuri de trasare a parcarii la blocul 64 Micro 15, asa vom sti cate locuri sunt concesionate din cele peste 25.

78

Buna ziua,\nDoresc sa va semnalez ca pe centura Devei de la sensul giratoriu de la gara si pina la sensul giratoriu din Viile noi un numar de 67 de lampi iluminat public nu functioneaza de(...)

113

Buna ziua,\n\nVă scriem în numele parintilor si copiilor din blocurile 1,2,3 Str Pietroasa/Eminescu si imprejurimi, pentru a vă solicita amenajarea unui loc de joaca.\n\nÎn zona exista un saptiu(...)

384

Vă rugăm să vă amintiți de votul dat pentru a se amenaja un parc în Dorobanți și nu pentru a se continua lucrarea de construire a gazonului artificial!\nVă mulțumim!

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj