Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

39

Pasajul neintrerupt al avionului care ne stropeste cu produse chimice fara autorizarea cetatenilor e probabil ilegal. Sa se poata face in timpul orelor de liniste noaptea, este cert ca e o derogare(...)

26

Buna ziua, nu e in regula orarul pe care l-ati stabilit pentru a pulveriza insecticid cu avionul utilitar. Este exact intervalul in care seara, iese lumea sa ia o gura de aer dupa o zi sufocanta, iar(...)

21

Buna ziua.\nLocuiesc in Blocul:C1 (vis-a-vis de Politia Judet ) , Scara :B.\nIn primavara acestui an au avut loc lucrari de toaletare a zonelor verzi.Cu aceasta ocazie in zona parcarilor de la adresa(...)

13

Buna ziua.\nIn fata blocului C1 ( vis-a-vis de Politia Judet ) , scara B ,exista o banca pe care mai stau locatarii din aceasta scara.Banca exista de mai mult timp , fiind acolo de la construirea(...)

16

ADMINISTRATOR DODA MINODORA BLOC 6 ABC IULIU MANIU VA ADUC LA CUNOSTINTA: LA PLATFORMA DE COLECTARE CU CONTAINERE INGROPATE DE PE STRADA MIHAI VITEAZU (LINGA PROTECTIA CONSUMATORULUI)ESTE RUPT(...)

37

Buna seara,\nVa rog sa luati masuri impotriva ciorilor, s-a umplut Deva de ciori, nu exista pom sa nu fie plin de ciori, in ritmul actual orasul nostru va deveni crescatorie de ciori.\nFac multa(...)

32

Avem o lampa de ilumunat stradal in fata blocului si am dori inlocuirea ei cu modelul cu led si suplimentarea cu inca una, totodata si a curatarii pe langa lampa a crengilor va multumesc

30

Mi E DE DREPTUL JENA SA REIAU CONTINUTUL ALTOR 3 PETITII CARE LE-AM TRIMIS SI RAMASE FARA RASPUNS. REFERITOR LA VECINUL MEU MOLDVAI ROBERT DE LA NR 18 ,INOCENTIU MICU KLEIN .AN CARE AM ARATAT CA(...)

33

Vrem să știm când tăiați acel dud negru din interiorul locului de joacă, când reparați mobilierul, montați uși de acces, igienizați locul. Pentru că nu se mai poate așa!!!!

48

Buna \nCiteste cineva ceea ce se scrie aici?\nNu primesc nici un raspuns. E a doua sugestie/petitie !

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice