Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

87

Buna ziua.\nAs dori sa depun o sesizare in vederea parcarilor din zona Dacia , colt cu Carpati , unde nu exista deloc suficiente locuri de parcare si unde totodata ar trebui luate masuri in acest(...)

84

Nu mi sa răspuns la petiția cu Nr. 35947 din 10.10.2017 va rog de urgență sa rezolvați aceasta sesizare aștept răspuns la adresa de email denisrazvan2@gmail.com

89

Prin prezenta sesizare, solicit rezolvarea problemei referitoare la lipsa numirii unui factor postal responsabil cu livrarea corespondentei pe zona Santuhalm de cateva luni de zile. Este o bataie de(...)

117

Buna ziua!\nDe cateva zile, pubelele de gunoi care erau pozitionate in dreptul constructiilor tip vila nou construite in zona, au fost mutate langa gardul viu din dreptul blocului 22. Adica, \"mutam(...)

139

buna ziua. de aproape o luna pe str. Valea Cernei, pe partea stanga cu se vine dinspre DN 7, la al doilea stalp de la laboratorul cofetariei Sicopan,in fata casei cu nr 10 ,(nr. 26-numar vechi) nu(...)

130

Revenim la petitia nr. 12428 din 10.04.2017, cod raspuns V5AEQH, primit de la spigm sepe in 12.04.2017, ora 11.08, cu rugamintea rezolvarii in timp oportun a problemelor reclamate referitoare la(...)

208

Buna ziua , problema mea este in felul urmator... in Deva este un singur parc de Street Workout, acesta fiind amplasat la padurea bejan,in timp ce alte orase au 2 sau poate chiar 3 parcuri.\nAvand in(...)

142

Buna avand in vedere starea trotuarului de pe strada I.L.Caragiale cand se va termina lucrarea sper ca se si va asfalta toata strada pentru ca este intr-o stare jalnica de ani de zile mai ales ca(...)

151

Buna ziua.\nO sa incep cu un MULTUMESC din toata inima, pentru ca pe strada noastra este lumina (de aseara). Ne simtim intr-un oras civilizat. Va rugam sa continuati sa fiti extraordinari si sa(...)

156

Va rog a-mi comunica pe adresa de email data și Nr hotărâririi consiliului local sau orice alta lege sau hotărâre sau dispoziție cu privire la mutarea adresei (străzii) a blocului 9 care în(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj