Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

229

Buna ziua,\nAm si eu cateva intrebari legate de clădirile din partea dinspre cetate care se află în parc, căsuța vesela si inca una. Sunt administrate de primărie, sunt folosite, se(...)

253

Buna ziua,sunt presedintele asociatiei 309 si vreau sa v-a aduc la cunostinta ca pavajul din capatul blocului 67 din str. Bejan,in spatele tonomatului cu lapte,s-a lasat nisipul pe care sunt montate(...)

228

Buna dimineata,\n\nAproape in fiecare zi vin cu bicicleta pe ruta str axente sever, strada stadion...iar Luni cand se strange gunoiul efectiv abia poti respira din cauza mirosului intepator rezultat(...)

184

Buna ziua\nVa rog să înlocuiți becul ars din spatele blocului A10 la scara 2

181

Bună ziua. Acum 4 luni sa asfaltat și modernizat parcarea la blocul O de pe Ioan Corvin. Și din cauza ca nu se scurgea apa când ploua sa făcut sesizare pt remediere problema. Da remediat,sa(...)

198

va rugam o toaletare de salcie alba, in parcarea de la E22A, AL. INDEPENDENTEI.este plin de ciori care fac mizerie pe masini, cand ii cade ferunza cand plange cu un lichid lipicios maro.in fiecare zi(...)

181

Bună ziua, revin cu solicitarea de înlocuire a becului/neonului din curtea interioara a blocului 1, Bălcescu, cel aflat în fata scării a2a(B). Asta este defect de mai bine de o jumătate de an,(...)

217

\nBuna ziua,\nSunt un locatar al blocului K5, Aleea Pescarilor si doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele:\n\nVecinul de la parter, pe numele sau Toth Marin a montat camere de supraveghere pe(...)

157

buna ziua.am primit o garsoniera ia aceasta adresa.nu esta vina noastra ca ne-am nimerit la un loc cu romi.nu fac discriminare rasiala.dar curatenia lasa de dorit.hainele se intind.pe scara de (...)

257

Prin prezenta va rog a analiza posibilitatea montarii de limitatoare de viteza pe strada Sadoveanu deoarece viteza de deplasare a unor autovehicule este foarte mare. De asemenea consider ca este(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice