Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

113

Bună ziua. Acum 4 luni sa asfaltat și modernizat parcarea la blocul O de pe Ioan Corvin. Și din cauza ca nu se scurgea apa când ploua sa făcut sesizare pt remediere problema. Da remediat,sa(...)

123

va rugam o toaletare de salcie alba, in parcarea de la E22A, AL. INDEPENDENTEI.este plin de ciori care fac mizerie pe masini, cand ii cade ferunza cand plange cu un lichid lipicios maro.in fiecare zi(...)

115

Bună ziua, revin cu solicitarea de înlocuire a becului/neonului din curtea interioara a blocului 1, Bălcescu, cel aflat în fata scării a2a(B). Asta este defect de mai bine de o jumătate de an,(...)

135

\nBuna ziua,\nSunt un locatar al blocului K5, Aleea Pescarilor si doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele:\n\nVecinul de la parter, pe numele sau Toth Marin a montat camere de supraveghere pe(...)

106

buna ziua.am primit o garsoniera ia aceasta adresa.nu esta vina noastra ca ne-am nimerit la un loc cu romi.nu fac discriminare rasiala.dar curatenia lasa de dorit.hainele se intind.pe scara de (...)

169

Prin prezenta va rog a analiza posibilitatea montarii de limitatoare de viteza pe strada Sadoveanu deoarece viteza de deplasare a unor autovehicule este foarte mare. De asemenea consider ca este(...)

138

Buna ziua. Revin cu solicitarea de a instala cosuri de gunoi in zona strazilor Sadoveanu si adiacente. De asemenea solicit si consider ca este necesara montarea de cosuri de gunoi de la zona sensului(...)

127

Buna ziua.La locul de joacă din zona bisericii din cartierul Dacia ( cel de langa centrul pentru persoanele cu handicap ) exista un așa zis \"carusel\" unde se pun copii și părinții ar trebui sa(...)

126

Buna ziua!\nVa rog sa-mi spuneti daca vinzatorii ambulanti de pepeni din zona Progresului,in fata la Alimens,au autorizatie.In caz ca da,cum puteti da autorizatie unor oameni care nu au toalete si(...)

118

Buna ziua.\nMultumim celor din Primaria Deva care s-au miscat foarte repede si ne-au inlocuit banca din fata scarii.Pe langa asta am observat ca au inlocuit si la scarile vecine.\nMultumim.

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice