Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

122

Buna ziua,\nVa rog sa interveniti la cei raspunzatori pentru astuparea gropilor din dreptul nr. 11 si 13 de pe str cernei si repararea gurii de canalizare di dreptu nr 13, ambele pe carosabil(...)

126

Buna ziua,\nPana acum putin timp, aveam un parculet in care ne petreceam timpul cu copilasii nostrii in liniste si cu mult bun simt din partea copiilor, din pacate odata cu sosirea acelui leagan(...)

96

\nBuna ziua, in cartierul Progresului, cum privesti scoala nr.2 din fata, in partea stanga, incepe o alee care duce spre blocul turn. Aceasta alee este zilnic blocata de masini parcate, iar(...)

128

Buna ziua,\nin urma cu cateva saptamani au inceput lucrarile de refacere ale trotuaruluide pe str. I.L. Caragiale in zona fostei fabrici de conserve. Pana acum au fost scoase vechile dale, cu toate(...)

103

Buna ziua, \nAvand in vedere ca aceasta strada este cu sens unic, unul din sensuri fiind ocupat de masini parcate, circulatia pietonala este posibila doar pe sensul circulat, deoarece nu exista(...)

124

Buna ziua,\nAstazi la ora 15,10 eram in statia de autobuz de vis a vis de Casa de pensii , in fata magazinului Forneti si autobuzul nr 6 care are statie de oprire acolo , autobuz cu nr de(...)

130

Bună ziua! Vă aduc la cunoștință faptul că în zona Viile Noi, in apropierea complexului Zahana, sunt dese întreruperi de curent electric, datorate copacilor de pe marginea drumului,care au(...)

119

Bună ziua. Aș dori să îmi spuneți cum este posibil ca volumul muzicii de la discoteca Alaska, în fiecare sâmbătă noaptea, să deranjeze liniștea publică până pe strada M. Eminescu din(...)

145

CATRE, PRIMARIA MUNICIPIULUI DEVA Piața Unirii nr. 4, Deva, cod postal 330152, jud. Hunedoara\n\nIn atentia: Directiei de(...)

108

va rugam sa luati masuri pentru transportul la auchan deva la ora 9.30 si seara la ora 22.10 nu avem autobuze cu ce sa mergem acasa .cel de 9.30 din gara nu este si nu putem veni decat cu taxi iar(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj