Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

217

buna ziua.am primit o garsoniera ia aceasta adresa.nu esta vina noastra ca ne-am nimerit la un loc cu romi.nu fac discriminare rasiala.dar curatenia lasa de dorit.hainele se intind.pe scara de (...)

331

Prin prezenta va rog a analiza posibilitatea montarii de limitatoare de viteza pe strada Sadoveanu deoarece viteza de deplasare a unor autovehicule este foarte mare. De asemenea consider ca este(...)

261

Buna ziua. Revin cu solicitarea de a instala cosuri de gunoi in zona strazilor Sadoveanu si adiacente. De asemenea solicit si consider ca este necesara montarea de cosuri de gunoi de la zona sensului(...)

226

Buna ziua.La locul de joacă din zona bisericii din cartierul Dacia ( cel de langa centrul pentru persoanele cu handicap ) exista un așa zis \"carusel\" unde se pun copii și părinții ar trebui sa(...)

211

Buna ziua!\nVa rog sa-mi spuneti daca vinzatorii ambulanti de pepeni din zona Progresului,in fata la Alimens,au autorizatie.In caz ca da,cum puteti da autorizatie unor oameni care nu au toalete si(...)

203

Buna ziua.\nMultumim celor din Primaria Deva care s-au miscat foarte repede si ne-au inlocuit banca din fata scarii.Pe langa asta am observat ca au inlocuit si la scarile vecine.\nMultumim.

207

Am incercat să contactez telefonic directia respectivă, dar nr-ul primit de la centrala Primăriei este nefuncțional (robotul spune „incorect”). Am probleme de vedere, deci nu mă pot deplasa(...)

239

Pasajul neintrerupt al avionului care ne stropeste cu produse chimice fara autorizarea cetatenilor e probabil ilegal. Sa se poata face in timpul orelor de liniste noaptea, este cert ca e o derogare(...)

233

Buna ziua, nu e in regula orarul pe care l-ati stabilit pentru a pulveriza insecticid cu avionul utilitar. Este exact intervalul in care seara, iese lumea sa ia o gura de aer dupa o zi sufocanta, iar(...)

255

Buna ziua.\nLocuiesc in Blocul:C1 (vis-a-vis de Politia Judet ) , Scara :B.\nIn primavara acestui an au avut loc lucrari de toaletare a zonelor verzi.Cu aceasta ocazie in zona parcarilor de la adresa(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice