Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

70

E ora 18...se la sa seara impreuna cu mirosul frumos de gainat pe care mi-as dori sa-l aiba zilnic cum am eu parte si factorii de decizie din primarie de la ...SALUBRITATE...!!!

67

BUNA ZIUA..AM O INTREBARE..OARE IARBA MARE DE APROARE UN METRU DIN SPATELE BLOCURIILOR SI ALTE SPATII MAI ALES CELE DE LANGA LOCURIILE DE JOACA CAND SE TAIE ? LOCATAR AL BLOCULUI E2 APEEA(...)

80

Buna ziua .Am mai trimis o petitie in legatura cu mirosul insuportabil de dejectii de la pasari si animale care vine din curtea vecinului meu de la nr.18 pe str.inocentiu micu klein.Va rog spuneti-mi(...)

59

S-a inceput amenajarea unui trotuar in fata blocului A4 de pe Aleea Pacii, in zona in care sunt amenajate locuri de parcare. Acesta va fi nefunctional pt ca este f ingust, iar daca masinile parcheaza(...)

49

Bună ziuă,\nExistă efectuată o evaluare ex-post a proiectului ,,Promovarea potenţialului turistic al obiectivului Zona urbană Dealul Cetăţii şi Centrul istoric al Municipiului Deva\"? Dacă(...)

64

Locuiesc la adresa str.inocentiu micu klein,nr20 .Vecinul meu de la nr.18 creste animale si pasari de curte in spatele curtii ,in imediata vecinatate a bl 2,str balcescu.mirosul de la dejectiile(...)

49

Locul de joaca pt copii din fata blocului 62 (turnurile din Micro 15) e deteriorat si scos din folosinta. Au crescut balarii in interiorul acestui spatiu destinat copiilor. As ruga primaria sa(...)

61

\n Buna \n\n Ma intrebam daca nu se pot monta niste stalpi in fata blocului , pt ca unul dintre vecinii din bloc isi parcheaza masina exact in fata scarii de la intrarea in bloc . Mi se pare un gest(...)

45

Vine vara, suntm in mai si deja sunt 30 de grade da rin multe locuri din oras nu ai unde sa bei apa. Astazi fiind 1 MAI nici macar nu porti cumpara apa in multe zone din oras. Cred ca ar fi o idee(...)

52

E o masina OPEL pe strada Balcescu cu nr de inmatriculare: HD 30 PML - intre Astoria si Lidl - abandonata in parcare, cu 1/3 din masina ocupand trotuarul. Are rotile sparte, e plina de praf...e(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice