Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

205

Buna ziua. Revin cu solicitarea de a instala cosuri de gunoi in zona strazilor Sadoveanu si adiacente. De asemenea solicit si consider ca este necesara montarea de cosuri de gunoi de la zona sensului(...)

172

Buna ziua.La locul de joacă din zona bisericii din cartierul Dacia ( cel de langa centrul pentru persoanele cu handicap ) exista un așa zis \"carusel\" unde se pun copii și părinții ar trebui sa(...)

166

Buna ziua!\nVa rog sa-mi spuneti daca vinzatorii ambulanti de pepeni din zona Progresului,in fata la Alimens,au autorizatie.In caz ca da,cum puteti da autorizatie unor oameni care nu au toalete si(...)

161

Buna ziua.\nMultumim celor din Primaria Deva care s-au miscat foarte repede si ne-au inlocuit banca din fata scarii.Pe langa asta am observat ca au inlocuit si la scarile vecine.\nMultumim.

159

Am incercat să contactez telefonic directia respectivă, dar nr-ul primit de la centrala Primăriei este nefuncțional (robotul spune „incorect”). Am probleme de vedere, deci nu mă pot deplasa(...)

191

Pasajul neintrerupt al avionului care ne stropeste cu produse chimice fara autorizarea cetatenilor e probabil ilegal. Sa se poata face in timpul orelor de liniste noaptea, este cert ca e o derogare(...)

175

Buna ziua, nu e in regula orarul pe care l-ati stabilit pentru a pulveriza insecticid cu avionul utilitar. Este exact intervalul in care seara, iese lumea sa ia o gura de aer dupa o zi sufocanta, iar(...)

187

Buna ziua.\nLocuiesc in Blocul:C1 (vis-a-vis de Politia Judet ) , Scara :B.\nIn primavara acestui an au avut loc lucrari de toaletare a zonelor verzi.Cu aceasta ocazie in zona parcarilor de la adresa(...)

161

Buna ziua.\nIn fata blocului C1 ( vis-a-vis de Politia Judet ) , scara B ,exista o banca pe care mai stau locatarii din aceasta scara.Banca exista de mai mult timp , fiind acolo de la construirea(...)

138

ADMINISTRATOR DODA MINODORA BLOC 6 ABC IULIU MANIU VA ADUC LA CUNOSTINTA: LA PLATFORMA DE COLECTARE CU CONTAINERE INGROPATE DE PE STRADA MIHAI VITEAZU (LINGA PROTECTIA CONSUMATORULUI)ESTE RUPT(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice