Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

214

Buna ziua.\nIn fata blocului C1 ( vis-a-vis de Politia Judet ) , scara B ,exista o banca pe care mai stau locatarii din aceasta scara.Banca exista de mai mult timp , fiind acolo de la construirea(...)

191

ADMINISTRATOR DODA MINODORA BLOC 6 ABC IULIU MANIU VA ADUC LA CUNOSTINTA: LA PLATFORMA DE COLECTARE CU CONTAINERE INGROPATE DE PE STRADA MIHAI VITEAZU (LINGA PROTECTIA CONSUMATORULUI)ESTE RUPT(...)

211

Buna seara,\nVa rog sa luati masuri impotriva ciorilor, s-a umplut Deva de ciori, nu exista pom sa nu fie plin de ciori, in ritmul actual orasul nostru va deveni crescatorie de ciori.\nFac multa(...)

207

Avem o lampa de ilumunat stradal in fata blocului si am dori inlocuirea ei cu modelul cu led si suplimentarea cu inca una, totodata si a curatarii pe langa lampa a crengilor va multumesc

234

Mi E DE DREPTUL JENA SA REIAU CONTINUTUL ALTOR 3 PETITII CARE LE-AM TRIMIS SI RAMASE FARA RASPUNS. REFERITOR LA VECINUL MEU MOLDVAI ROBERT DE LA NR 18 ,INOCENTIU MICU KLEIN .AN CARE AM ARATAT CA(...)

226

Vrem să știm când tăiați acel dud negru din interiorul locului de joacă, când reparați mobilierul, montați uși de acces, igienizați locul. Pentru că nu se mai poate așa!!!!

219

Buna \nCiteste cineva ceea ce se scrie aici?\nNu primesc nici un raspuns. E a doua sugestie/petitie !

206

Bună ziua. Va rugam să trimiteți o echipa care să ne asfalteze în fața blocului. Avem o mulțime de copii care ies cu triciclete, biciclete și trotuarul e plin de denivelări. Zilele trecute o(...)

243

Buna ziua. Va rog sa ma indrumati la cine trebuie sa ma adresez pentru urmatoarea problema: la Ap. 24, deasupra apartamentului meu, de cateva luni de zile sunt inchisi in balcon cativa gugustiuci.(...)

235

BUNA ZIUA REVENIRE LA PETITIE NR 40144/9.05.2018..CE TREBUIE SA FACEM PENTRU IARBA NETAIATA IN SPATELE BLOCURILOR? AVEM COPII CARE DORIM SA SE POATA JUCA IN SPATIILE VERZI DAR II IARBA FOARTE MARE(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice