Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

107

Buna \nCiteste cineva ceea ce se scrie aici?\nNu primesc nici un raspuns. E a doua sugestie/petitie !

118

Bună ziua. Va rugam să trimiteți o echipa care să ne asfalteze în fața blocului. Avem o mulțime de copii care ies cu triciclete, biciclete și trotuarul e plin de denivelări. Zilele trecute o(...)

137

Buna ziua. Va rog sa ma indrumati la cine trebuie sa ma adresez pentru urmatoarea problema: la Ap. 24, deasupra apartamentului meu, de cateva luni de zile sunt inchisi in balcon cativa gugustiuci.(...)

137

BUNA ZIUA REVENIRE LA PETITIE NR 40144/9.05.2018..CE TREBUIE SA FACEM PENTRU IARBA NETAIATA IN SPATELE BLOCURILOR? AVEM COPII CARE DORIM SA SE POATA JUCA IN SPATIILE VERZI DAR II IARBA FOARTE MARE(...)

127

La intrarea in curtea scolii gen. nr.5, asfaltul este lasat incat se formeaza o balta imensa care nu poate fi ocolita, si toti copii si parintii care intra in curtea scolii intra obligatoriu cu apa(...)

176

Buna ziua,\n\nas avea o propunere legata de actualul\'REGULAMENT de inchiriere a terenului pentru parcari\' aflat in vigoare pe siteul \nprimariei la adresa:(...)

149

Buna ziua, va rog sa luati masuri in ce priveste trotuarul care urca de la statia de autobuz \"Opera\", spre Vanatorul si pescarul(pe partea dreapta a parcului). Sunt foarte multe persoane in varsta,(...)

139

Bună ziua,\nPrimăria, prin SPIGM, ar trebui să se ocupe și de rezolvarea problemei ciorilor în Deva. Pe lângă mizerie, fac și un zgomot insuportabil. Și-au făcut cuib chiar sub geamul meu,(...)

154

As vrea sa stiu si eu daca domnul primar stie de situatia care exista in cartierul micro in zona magazinului Lidl , mai precis in fosta livada de pe deal unde o serie de persoane au ocupat abuziv(...)

149

E ora 18...se la sa seara impreuna cu mirosul frumos de gainat pe care mi-as dori sa-l aiba zilnic cum am eu parte si factorii de decizie din primarie de la ...SALUBRITATE...!!!

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice