Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

89

VA INFORMEZ CA IN ZONA BLOCULUI 6 ABC NU FUNCTIONEAZA ILUMINATUL STRADAL VA RUGAM SA LUATI MASURI INTRUCIT ESTE O ZONA AGLOMERATA MULTUMIM TEL 0728012283

90

Buna ziua, numele meu este Iacob Strugaru Alfredo Claudiu si am domiciliul in municipiul Deva, Aleea Muncii, bl. B16, sc. 1, ap. 20, telefon de contact 0740/246.438. La adresa respectiva detin, prin(...)

157

Buna ziua,\nVa aduc la cunostinta faptul ca la locul de parcare din fata blocului E2 Sc.3,pozitia nr.6 pe care il detin potrivit contractului de inchiriere nr.3802/2017 si prelungit in luna Ianuarie(...)

220

Buna ziua.Spuneti-mi va rog, cum poate fi obligat cineva sa plateasca ce nu foloseste? Am fost sa platesc imozitul pe 2018 si am fost obligata sa fac o declaratie cite persoane locuim in casa la(...)

125

Bună seara, \nRevin la petitia mea care v-a fost transmisă acum câteva zile și care a avut următorul conținut:\n\"Bună seara,\nSolicit schimbarea becurilor arse și defecte de pe stâlpii(...)

114

Bună seara, \nSolicit schimbarea becurilor arse și defecte de pe stâlpii mici, amplasați in fata scarii B( bec ars de o săptămână ) și în spatele aceleiași scări, în curtea interioară(...)

112

Subsemnata Badita Magdalena, in calitate de delegat satesc al satului Archia, va aduc la cunostinta ca in urma caderilor masive de zapada nu a venit nici un utilaj sa curete drumul, cetatenii satului(...)

133

Prin prezenta, va aducem la cunostinta faptul ca, incepand din data de 15.08.2017, Asociatia Surzilor din Romania, filiala Hunedoara a ramas fara cele doua spatii functionale pentru desfasurarea(...)

107

Subsemnata Baddita Magdalena in calitate de delegat satesc al satului Archia, in Consiliul local al Mun. Deva va aduc la cunostinta faptul ca azi 17.01.2018, la ora 13,30 in urma caderilor masive de(...)

144

Locuiesc pe strada Crangului nr 8 colt cu strada Olarilor. Pe strada Olarilor se construiesc multe case noi in ultimul timp. Din cauza masinilor foarte grele care urca pe langa casa mea , casa a(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice