Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

520

Dle primar, prin mijloacele pe care le dispuneti as avea marea rugaminte de a curata orasul de cainii care umbla prin zona aleii armatei- aleea jiului. Ne este imposibil sa tinem noaptea geamurile(...)

481

Stimate dle primar, \nRecunosc ca nu v-am acordat votul meu de încredere multă vreme însă preocuparea pentru aspectul urbei si importanta pe care o acordatati opiniei cetățenilor , m-au făcut(...)

486

As dorii sa luam pozitie fata de intentia deocamdata a unei persoane din aceasi scara de la apartamentul 47 pe nume familie Molnar de a taia din zona verde din fata blocului 2-3 copaci in speta ar(...)

507

Am înțeles, e bine și cu indicatorul care ne informează de cele 2 locuri de taxi din Sântuhalm (deși taxiurile practic sunt invizibile, dar e bine și asa rău); e bine și cu lucrările(...)

491

Buna ziua! As dori sa stiu daca este inca valabila HCL 305/2006 si cine verifica daca aceasta hotarare este aplicata. Exista o problema mai veche in zona in care locuiesc; vecinul meu creste porci.(...)

469

Buna ziua, asi dori sa stiu daca se poate, care sunt orele de aprovizionare cu marfa pe str. 1 Decembrie 1918 din Deva. Deoarece am auzit ca de astazi 10.06.2015 s-a redus cu o ora timpul de(...)

484

Buna ziua, As dori sa stiu despre angajarile care se realizeaza la Deva . Se zvoneste ca se deschide o fabrica pentru cabluri, sunt interesata daca va rog sa-mi comunicati informatii(...)

507

Ca urmare a demararii lucrarilor de reabilitare a spatiului public urban, care privesc Bulevardul Decebal si zona Dacia, am observat ca in pregatirea santierului, s-a procedat la desfiintarea prin(...)

591

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\nÎN ATENŢIA CONSILIULUI LOCAL DEVA\n\n\n Într-un moment în care municipiul Deva este angrenat cu ducerea la îndeplinire a tuturor proiectelor derulate prin finanţare(...)

490

Buna ziua\nMulțumim pentru locul de joaca amenajat!\nCe se poate face cu dudul din interiorul parcului, începe sa i secoaca dudele si sunt negre , vor fu duse pe talpi pe topogane si micuții își(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice