Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

556

Buna ziua! Ma numesc Maris Raluca si domiciliez in Deva, str. Primaverii. In urma cu cativa ani s-a decis alimentarea cu apa in cartierul Viile Noi, lucru confirmat in repetate randuri de catre(...)

550

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\nÎn atenția domnului primar Petru Mărginean\n\n \n În cursul anului 2013 a fost amenajat la Pădurea Bejan, un loc de picnic, conform legii 54/2012, loc frecventat de(...)

564

Buna ziua,\\n Am fost in parcul BEJAN si am ramas placut surprins vazand acele aparate de gimnastica pentru adulti,chiar am incercat cateva si m-am simtit foarte bine!!!\\nPE CAND ASEMENEA APARATE SI(...)

578

Va rog daca se poate pe aleea Saturn,in spatele blocului 5,prima scara este un prun care necesita toaletare are si crengi rupte.Va multumesc anticipat.

668

\n Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva, solicită administrației locale, prezentarea unui plan concret privind strategia de dezvoltare a spațiilor verzi din municipiul Deva. În acest context,(...)

635

Petitia Dvs a fost inregistrata cu nr. 844/13,01,2014 Administrator site

724

Buna ziua,\n\nva rog sa imi spuneti daca exista in cadrul primariei: Regulament pentru stabilirea programului de functionare al\nunitatilor comerciale de alimentatie publica in special restaurante -(...)

682

Buna ziua,\n\nAvand in vedere faptul ca de aproape 1 saptamana europubelele pentru colectare selectiva, amplasate pe strada Maresal Averescu (in spatele cladirii IPH), au disparut, va solicit o(...)

641

POATE NU STIITI CA IN JURUL SENSULUI GIRATORIU SI IN SPATE LA IPH DE CEVA VREME O HAITA DE CAINI MAIDANEZI SEARA DE SEARA LATRA CAT ESTE NOAPTEA DE LUNGA. OARE CAND O SA ADUNATI CAINII VAGABONZI(...)

994

Va multumesc tare frumos pentru faptul ca permiteti sa ne afecteze in continuare omniprezenta cainilor vagabonzi pe strada Santuhalm (cu precadere in zona Agro Company-calea ferata) si totodata tin(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj