Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

504

Buna ziua,as dori sa stiu cum s-ar putea rezolva problema iluminatului public din cartierul nostru.Intre blocuri nu exista lumina deloc inca mai circulam cu lanterna daca avem ghinionul sa venim de(...)

527

Cristur Str. Bucovina Nr4 si Str Bucovina Nr 167 lampile de iluminat public sint intermitente de peste jumatate de an.\nMai sint si alte lampi intermitente in Cristur !

501

Buna seara,\nAstazi am fost in parcul Bejan si am vazut animale neingrijte cat si bolnave, ma refer in special la amarati de iepurasi, erau doi dintre ei care nici macar nu se mai puteau ridica in(...)

493

Buna ziua,\nSolicit sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de locurile de parcare din zona publica situata in Deva, la inceputul Bulevardului Nicolae Balcescu, in fata blocului 1. Aceasta(...)

643

Buna ziua. Vreau sa fac si eu o reclamatie cu privire la straduta care face legatura intre fosta scoala generala Nr. 3 si Bulevardul N. Balcescu. Consider ca trabuie gasita o solutie in vederea(...)

765

Către Primăria Deva\n\nÎn atenţia Consiliului Local Deva\n\n În vederea unei transparenţe decizionale cât mai reale, dar şi pentru lămurirea anumitor probleme referitoare la montarea(...)

565

am o mare dezamagire in privinta ,,nici nu stiu cum sa la numesc,,capcane pt oameni de rind care au o masina si o distrug in mizerile ce sunt montate pe soeaua din deva.probabil ca cineva cu bani o(...)

513

Buna ziua. Primaria detine un teren pe strada Dorobanti, in vecinatatea magazinului Kaufland si a terenurilor de tenis Electrica, teren care este la acest moment loc de depozitare a deseurilor(...)

502

Buna ziua, locul de joaca pentru copii amenajat intre strazile Progresului si Grivitei este extrem de murdar in urma devastarilor produse in duminica Pastilor de un grup de betivi (mizerie, voma etc)(...)

670

In loc de limitatoare de viteza ar fi mult mai bune si pentru pietoni sau soferi SEMAFOARE LOCALE PENTRU PIETONI.\nAsa ati da dovada de RESPECT pentru buzunarele si nervii soferilor si ar putea(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice