Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

554

Buna ziua\nIn fiecare dimineata , la ora 6 merg la serviciu. Iluminatul stradal se stinge si de pe Bd.Decebal, pe Zamfirescu si pana pe strada Depozitelor merg pe intuneric bezna. Este foarte(...)

616

Nu stiu in ce stadiu sunteti cu \\\"recoltarea\\\"ciinilor maidanezi de pe strazile Devei dar in zona cladirii Posta noua ,in preajma strandului si de-a lungul strazii Marasti ,este plin de ei.De(...)

564

Doresc sa va anunt ca dupa 4 sesizari anul acesta am primit doar numere si problemele mentionate pe strada Ciresilor nr. 15 nu au fost rezolvate.\nPentru apa si canalizare nu s-a intamplat nimic desi(...)

562

In data de 18.01.2006 am primit de la dumneavoastra aprobarea ca stalpul de iluminat numarul 9 (ultimul)de pe strada Ciresilor sa fie echipat cu corp de iluminat , conditia a fost sa sun la firma(...)

596

BUNA ZIUA!\nDoresc sa aduc la cunoastinta ca in spatele blocului mai sus mentionat am si eu privelistea zonei verzi care ne inconjoarasi unde sunt geamurile ap-lui meu!\nlocuiesc aici de 7(...)

625

Fiind un cetatean european, beneficiez de servici si contribui ca multi altii prin impozite si taxe directionate cu intntii bune spre folosul cetatenilor.\n Ca si fapt implinit este o retea de(...)

670

Va propun ca specialistii din Primaria Deva impreuna cu Politia, sa studieze posibilitatea de a se face sens unic pe strazile Cernei si Nicolae Iorga. Sustin acest demers prin faptul ca in aceasta(...)

595

De ceva vreme nu ne mai putem odihni de ciorile care dimineata devreme si seara pana tarziu ne terorizeaza de pe Hotel Deva, cladirea Romtelecom si blocurile din jur.\nVa rugam sa faceti ceva in(...)

677

Buna ziua! Am observat ca majoritatea cartierelor din Deva au cel putin un loc de joaca destinat copiilor. De ce in cartierul Viile Noi nu exista un asemenea loc de joaca? Si noi platim taxe si(...)

660

RESPECTE DONMILOR LOCUIESC LA ADRESA DE MAI SUS SI CA ORICE ROMIN AM SI EU PROBLEME FINANCIARE CU TAXELE COMUNE, PROBLEMA ESTE URMATOAREA AM FACUT CU UN MEDIATOR IN ZIUA DE 20 A LUNI IUNIE IN CARE (...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj