Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

664

1. Toate strazile aferente cartierului de peste calea ferata sunt asfaltate mai putin str.Ardealului.De ce? Cand urmeaza sa se faca si pe aceasta strada asfaltarea mult dorita?\n

613

buna ziua suntem un grup de mamici din zona zamfirescu si prin acest mesaj dorim sa silicitam si noi amenajarea unui loc de joaca pentru copiii .in zona zamfirescu nu exista nici un loc de joaca(...)

585

Doresc sa stiu cand se va reamenaja si locul de joaca pentru copii de langa vecinatatea scolii Andrei Saguna (nr.4) . De ceva timp este in paragina si este un loc de joaca destul de mare. Asteptam cu(...)

698

\n\n Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva nu renunță la ideea de a avea parte de normalitate în municipiul Deva, și din acest considerent, prezentăm din nou, poziția noastră cu privire la(...)

567

Bună ziua. Sunt haite de câini in zona Dorobanți-Ceangăi(Str. Ady Endre).Lucrez în schimburi,iar câinii acestia atacă, nu contează că este zi sau seară, tot sar la atac.Când aveti de gând(...)

550

Cum bine spunea si un antepetitionar, este laudabila initiativa de a pune la dispozitia celor interesati aceasta pista.\\nDin pacate, buruienile de-a lungul piste au pe alocuri mai bine de 1 metru si(...)

582

Buna ziua!\nPoate va mai amintiti de celebra pista de biciclete, data in folosinta prin \nvopsirea unui trotuar paralel cu Centura Devei. Mi-a placut acea pista \ndeoarece vedeam parinti cu copii,(...)

560

teii din zona locului de joaca,au inceput sa se usuce ,incepind de anul trecut cind a fost montat covorul de plastic.Cine trebuie sa ia masuri sa nu se intimple asemenea nenorocire ???in curind vor(...)

626

In calitate de proprietar al unui apartament situat in bl.16 din intersectia strazilor Horia cu Grivitei, doresc sa va aduc la cunostiinta urmatoarele:\nPe str. Grivitei, in spatiul verde de langa(...)

530

Legi avem, dar nu și cine să le aplice.\n \n România nu duce lipsă de legi, ordonanțe ori hotărâri, ci de instituții care să le aplice. Iar din acest context românesc, nu face excepție(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj