Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

726

In calitate de proprietar al terenului situat in Deva , inregistrat in C.F. nr. 1826/1/a a localitatii Deva , de sub A 1 cu nr top.(3515-3518)1/3, din anul 2003 ma confrunt cu urmatoarea situatie :(...)

682

Buna ziua,\nAs dori sa va reclam faptul ca pe Strada Panselutelor, in preajma Gradinitei Prichindel sunt foarte multi caini vagabonzi - sunt in jur de 15 caini; Zilnic la acea gradinita merg zeci de(...)

651

Am fost informată de către Primăria Deva în luna noiembrie că lucrările de amenajare a căilor de acces spre garajele aflate la parterul blocurilor L2 şi L3 se vor efectua odată cu(...)

664

Sunt proprietar al terenului de la nr.23,de pe strada Centuria din Deva.Aceasta strada este neasfaltata.Anul trecut s-au facut lucrari de apa-canal si ni s-a spus ca exista fonduri pentru asfaltarea(...)

606

DOMNULE PRIMAR CE STRAZI SE REABILITEAZA IN SATUL NOSTRU? V-AM ADRESAT ACESTA INTEBARE PENTRU CA SA AUZIT IN SAT CA DOAR STRADA PRINCIPALA SE REABILITEAZA RESTUL NU,NOI CEILALTI CETATENI NU AVEM(...)

602

Buna ziua. \nDoresc sa solicit primariei Deva revizuirea locatiilor stabilite (nu stiu dupa ce criterii) pentru parcarea taxiurilor. Daca cineva din primarie ar fi fost interesat sa verifice cum stau(...)

652

Vă rugăm să ne sprijiniti pentru îndepărtarea prin ridicarea din parcarea construită de dumneavoastră pe spațiul public din fata blocului 1 de pe b-dul N. Balcescu ,a autoturismului cu nr. de(...)

701

Revin si rog sa postati raspunsul la petitii si sesizari in intervalul de 30 de zile !\n Rog plasati placute pt. pastrarea ordinei si curateniei in oras la vedere. \n Rog solutionati afisajul si(...)

579

As dori sa semnalez ca becul de la iluminatul public aflat in fata scarii 2 ,Bl. D8,de pe Aleea Independentei ,nu se mai aprinde de cel putin o saptamana.Probabil ca s-a ars.Va rog ,daca se poate(...)

610

Petitia dvs. a fost inregistrata cu numarul 7422 din 02.03.2015. Administrator site

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice