Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

590

As dori sa semnalez ca becul de la iluminatul public aflat in fata scarii 2 ,Bl. D8,de pe Aleea Independentei ,nu se mai aprinde de cel putin o saptamana.Probabil ca s-a ars.Va rog ,daca se poate(...)

616

Petitia dvs. a fost inregistrata cu numarul 7422 din 02.03.2015. Administrator site

684

CATRE,PRIMARIA MUNICIUPIUL DEVA Piata Unirii nr. 4, Localitatea: Deva, tel. 40 254210072, Fax: 40 254210072In atentia: - d-lui primar Petru Marginean - compartiment achizitii Subscrisa, ASOCIATIA(...)

693

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\\n CONSILIUL LOCAL DEVA\\n\\n Una din marile probleme cu care se confruntă Deva este lipsa unor investitori puternici în ceea ce priveşte(...)

757

Buna ziua. Ieri, 31 ianuarie, am sosit tocmai din Oradea pentru a vizita cetatea Deva, pentru prima oara dupa 20 de ani. Am parcurs un drum de 380 km dus-intors. Am ajuns la baza cetatii, am cerut(...)

608

Stimate Domnule Primar, \\n\\nVa scriu pentru a-mi exprima profunda dezamagire in ce privește amplasarea cât si modificările pe care le aduc noile semafoare din centrul Mun. Deva. Voi lua cateva(...)

653

Grupul CIVITAS Deva, prin membrii lui, dar şi alţi locuitori ai Devei, aşa cum se poate observa din petiţiile de pe site-ul primăriei Deva, vor continua să acţioneze în spiritul intenţiei(...)

622

buna seara,\\nvreau sa va informez ca pe strada Grivitei nr 33,becul de la iluminatul stradal din fata imobilului cu nr 33 nu sta aprins,aprnzandu-se si stingandu-se intermitent.Aceasta defectiune(...)

705

Bună ziua,\nMă numesc Bertalan Gabriel şi locuiesc în Deva, str. Duiliu Zamfirescu, bl. O2, sc.1, ap. 11.\nÎntrucât suntem la început de an, doresc întregului personal din cadrul Primăriei(...)

659

Intrucat de cateva zile nu mai functioneaza nici un bec de pe cei trei stalpi ai iluminatului public pe trotuarul ce face legatura intre Strada Carpati si Aleea Plopilor (in fata blocului 60 si in(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice