Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

643

DOMNULE PRIMAR CE STRAZI SE REABILITEAZA IN SATUL NOSTRU? V-AM ADRESAT ACESTA INTEBARE PENTRU CA SA AUZIT IN SAT CA DOAR STRADA PRINCIPALA SE REABILITEAZA RESTUL NU,NOI CEILALTI CETATENI NU AVEM(...)

652

Buna ziua. \nDoresc sa solicit primariei Deva revizuirea locatiilor stabilite (nu stiu dupa ce criterii) pentru parcarea taxiurilor. Daca cineva din primarie ar fi fost interesat sa verifice cum stau(...)

697

Vă rugăm să ne sprijiniti pentru îndepărtarea prin ridicarea din parcarea construită de dumneavoastră pe spațiul public din fata blocului 1 de pe b-dul N. Balcescu ,a autoturismului cu nr. de(...)

757

Revin si rog sa postati raspunsul la petitii si sesizari in intervalul de 30 de zile !\n Rog plasati placute pt. pastrarea ordinei si curateniei in oras la vedere. \n Rog solutionati afisajul si(...)

623

As dori sa semnalez ca becul de la iluminatul public aflat in fata scarii 2 ,Bl. D8,de pe Aleea Independentei ,nu se mai aprinde de cel putin o saptamana.Probabil ca s-a ars.Va rog ,daca se poate(...)

635

Petitia dvs. a fost inregistrata cu numarul 7422 din 02.03.2015. Administrator site

731

CATRE,PRIMARIA MUNICIUPIUL DEVA Piata Unirii nr. 4, Localitatea: Deva, tel. 40 254210072, Fax: 40 254210072In atentia: - d-lui primar Petru Marginean - compartiment achizitii Subscrisa, ASOCIATIA(...)

724

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\\n CONSILIUL LOCAL DEVA\\n\\n Una din marile probleme cu care se confruntă Deva este lipsa unor investitori puternici în ceea ce priveşte(...)

786

Buna ziua. Ieri, 31 ianuarie, am sosit tocmai din Oradea pentru a vizita cetatea Deva, pentru prima oara dupa 20 de ani. Am parcurs un drum de 380 km dus-intors. Am ajuns la baza cetatii, am cerut(...)

628

Stimate Domnule Primar, \\n\\nVa scriu pentru a-mi exprima profunda dezamagire in ce privește amplasarea cât si modificările pe care le aduc noile semafoare din centrul Mun. Deva. Voi lua cateva(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice