Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

252

La intrarea in curtea scolii gen. nr.5, asfaltul este lasat incat se formeaza o balta imensa care nu poate fi ocolita, si toti copii si parintii care intra in curtea scolii intra obligatoriu cu apa(...)

314

Buna ziua,\n\nas avea o propunere legata de actualul\'REGULAMENT de inchiriere a terenului pentru parcari\' aflat in vigoare pe siteul \nprimariei la adresa:(...)

255

Buna ziua, va rog sa luati masuri in ce priveste trotuarul care urca de la statia de autobuz \"Opera\", spre Vanatorul si pescarul(pe partea dreapta a parcului). Sunt foarte multe persoane in varsta,(...)

264

Bună ziua,\nPrimăria, prin SPIGM, ar trebui să se ocupe și de rezolvarea problemei ciorilor în Deva. Pe lângă mizerie, fac și un zgomot insuportabil. Și-au făcut cuib chiar sub geamul meu,(...)

287

As vrea sa stiu si eu daca domnul primar stie de situatia care exista in cartierul micro in zona magazinului Lidl , mai precis in fosta livada de pe deal unde o serie de persoane au ocupat abuziv(...)

282

E ora 18...se la sa seara impreuna cu mirosul frumos de gainat pe care mi-as dori sa-l aiba zilnic cum am eu parte si factorii de decizie din primarie de la ...SALUBRITATE...!!!

263

BUNA ZIUA..AM O INTREBARE..OARE IARBA MARE DE APROARE UN METRU DIN SPATELE BLOCURIILOR SI ALTE SPATII MAI ALES CELE DE LANGA LOCURIILE DE JOACA CAND SE TAIE ? LOCATAR AL BLOCULUI E2 APEEA(...)

302

Buna ziua .Am mai trimis o petitie in legatura cu mirosul insuportabil de dejectii de la pasari si animale care vine din curtea vecinului meu de la nr.18 pe str.inocentiu micu klein.Va rog spuneti-mi(...)

262

S-a inceput amenajarea unui trotuar in fata blocului A4 de pe Aleea Pacii, in zona in care sunt amenajate locuri de parcare. Acesta va fi nefunctional pt ca este f ingust, iar daca masinile parcheaza(...)

229

Bună ziuă,\nExistă efectuată o evaluare ex-post a proiectului ,,Promovarea potenţialului turistic al obiectivului Zona urbană Dealul Cetăţii şi Centrul istoric al Municipiului Deva\"? Dacă(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice