primariadeva.ro - Siteul oficial al primariei Deva

Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

86

Locul de joaca pt copii din fata blocului 62 (turnurile din Micro 15) e deteriorat si scos din folosinta. Au crescut balarii in interiorul acestui spatiu destinat copiilor. As ruga primaria sa(...)

91

\n Buna \n\n Ma intrebam daca nu se pot monta niste stalpi in fata blocului , pt ca unul dintre vecinii din bloc isi parcheaza masina exact in fata scarii de la intrarea in bloc . Mi se pare un gest(...)

68

Vine vara, suntm in mai si deja sunt 30 de grade da rin multe locuri din oras nu ai unde sa bei apa. Astazi fiind 1 MAI nici macar nu porti cumpara apa in multe zone din oras. Cred ca ar fi o idee(...)

82

E o masina OPEL pe strada Balcescu cu nr de inmatriculare: HD 30 PML - intre Astoria si Lidl - abandonata in parcare, cu 1/3 din masina ocupand trotuarul. Are rotile sparte, e plina de praf...e(...)

71

Subsemnata Badita Magdalena in calitate de delegat satesc al satului Archia, va aduc la cunostinta ca s-a defectat becul de la corpul de iluminat public din fata casei cu nr. 28. Va rog sa remediati(...)

102

Bună.\nIn legătură cu acest imobil de la adresa Deva, al .Jupiter, nr2 (cartier Dorobanți).Acest proprietar a demolat casa veche, care a fost mascata pe timpul demolării,iar acum se(...)

132

garajul cu pricina este folosit ca si depozit si as vrea sa stiu daca are autorizatie de construcie sau este ilegal fiinca nu a semnat nimeni din scara in fata caruia se afla ,constructia lui

106

Buna ziua,\nVa aducem la cunostiinta o situatie de neacceptat din punctual de vedere al locatarilor blocului 2(nr.43) de pe strada Pietroasa (blocurile Mintiei).\nIn urma unor lucrari de sapaturi ce(...)

120

Bună ziua!\n \n Asociaţia Natională a Surzilor din România – Filiala Hunedoara este o organizaţie nonguvernamentală, cu caracter social non – profit care reprezintă, apără si promovează(...)

106

În legatură cu detonarile de pe dealul paiului face ti ceva nu se mai poate ,intrarea de pe 22 decembrie Archia face ti ceva

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice