Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

210

Buna ziua,\nin urma cu cateva saptamani au inceput lucrarile de refacere ale trotuaruluide pe str. I.L. Caragiale in zona fostei fabrici de conserve. Pana acum au fost scoase vechile dale, cu toate(...)

158

Buna ziua, \nAvand in vedere ca aceasta strada este cu sens unic, unul din sensuri fiind ocupat de masini parcate, circulatia pietonala este posibila doar pe sensul circulat, deoarece nu exista(...)

182

Buna ziua,\nAstazi la ora 15,10 eram in statia de autobuz de vis a vis de Casa de pensii , in fata magazinului Forneti si autobuzul nr 6 care are statie de oprire acolo , autobuz cu nr de(...)

208

Bună ziua! Vă aduc la cunoștință faptul că în zona Viile Noi, in apropierea complexului Zahana, sunt dese întreruperi de curent electric, datorate copacilor de pe marginea drumului,care au(...)

174

Bună ziua. Aș dori să îmi spuneți cum este posibil ca volumul muzicii de la discoteca Alaska, în fiecare sâmbătă noaptea, să deranjeze liniștea publică până pe strada M. Eminescu din(...)

231

CATRE, PRIMARIA MUNICIPIULUI DEVA Piața Unirii nr. 4, Deva, cod postal 330152, jud. Hunedoara\n\nIn atentia: Directiei de(...)

206

va rugam sa luati masuri pentru transportul la auchan deva la ora 9.30 si seara la ora 22.10 nu avem autobuze cu ce sa mergem acasa .cel de 9.30 din gara nu este si nu putem veni decat cu taxi iar(...)

161

Buna ziua,saptamana trecuta mai exact sambata 19.08.2017 pe Al.Viitorului,Bl.O4,Sc.1 a fost montata o banca din pacate,cateva ore mai tarziu banca era rupta nu stiu sa va spun exact daca cei care au(...)

170

Felicitari si multumiri pentru banca montata la blocul O4 scara 1!era si cazul!este o voce sau doua contra dar,nu le luati in considerare!multumim inca o data si o zi buna va doresc!

175

Pe strada Aurel Vlaicu pana la TABERE CAPRIOARA ati neglijat total tunderea ierburilor si ale balariilor de pe marginea drumului. DACA PLANUITI sa veniti ca in fiecare an de altfel, doar la sf lunii(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj