Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

116

M-am dus sa platesc locul de parcare pe anul 2018.De la ghiseul de plata m-a trimis la alt ghiseu unde mi s-a cerut actul de identitate si certificatul de inmatriculare al autoturismului motivandu-se(...)

90

Suntem o familie care selectam deseurile si le depunem la containerele corespunzatoare der ma uimeste faptul ca de nenumarate ori vine o caruta cu ,,neamuri de-ale noastre\", rastoarna containerul,(...)

190

Traim intr-un oras administrativ, primim vizitatori, delegati, uneori turisti. Considerati ca batutul covoarelor este TAPAJ in spatiul public ? Concret: mai ales cand aceeasi persoana a inceput la(...)

108

Ați autorizat cu nr.90/30.05.2017 ”Extindere și modificare locuință” pe Aleea Jupiter nr. 2. Pe lângă faptul că, de fapt, se realizează o clădire nouă, cum credeți că se va realiza(...)

108

In data de 12.03.2018 am inaintat o petitie online prin care arătam ca am fost la serviciul impozite si taxe pentru a achita obligatiile prevazute de titlul IX cod fiscal, INDICÂNDU-LE :(...)

91

Subsemnatul Moldovan Duda Nicolae Mircea, am depus o cerere constand in eliberarea unui Certificat de Urbanism,informatii necesare pt. institutiile bancare. Departamentul Urbansim, ma tin blocat de(...)

110

Buna ziua,\nVa aduc la cunostinta ca acea\"cosmetizare de primavara\" este de fapt o mutilare a tot ce este viu si frumos.\nIn fata blocului nostru aveam un tei, care in fiecare primavara inflorea,(...)

117

Locuiesc pe Strada Sîntuhalm la numarul 72C.Va rog sa schimbati becul de pe stalpul de iluminat public,din dreptul imobilului in care locuiesc,care s-a ars de cca 3 săptămâni.Va multumesc.

135

Bună ziua,\nEste jignitor de-a dreptul,a fost tăiat bugetul chiar de la copiii cei mai mici ,simt ca am votat ca sa fim jigniți,așa se acoperă salariile din primărie?sunt angajați ca și(...)

114

In data de 12.03.2018 am fost la serviciul impozite si taxe pentru a achita obligatiile prevazute de titlul IX din codul fiscal (impozite si taxe locale) pentru o societate unde sunt asociat.A fost(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice