Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

131

Bună ziua și La Mulți Ani!\nÎn a doua jumătate a lunii decembrie 2017,strada Granitului a fost spartă,în întregime,în vederea executării unor lucrări de introducere a rețelei de apă și(...)

146

Bună ziua, mă numesc Chiș Daniel și revin la sesizarea înregistrată cu nr. 16872 din data 16.05.2017, deoarece nu am primit niciun răspuns în termenul legal de 30 de zile conform(...)

117

Va rog sa luati in considerare amenajarea unor locuri de parcare in zona Ciprian Porumbescu, Bl. 17 - 18 unde la cele 8-9 scari nu exista nici un loc de parcare amenajat. Sugerez ca spatiu pentru(...)

145

Buna ! Referitor la transportul pe ruta Deva -Zam, se circula in condiții de pericol pentru călători ! Este un microbuz cu 16 locuri , dar calatori cel putin dublu, călătorii stau intr-un picior(...)

148

La parterul blocului 7, Aleea Transilvaniei se executa lucrari de modificari interioare, sunt gramezi de caramizi in afara blocului. Oare exista autorizatie pentru acestea? Asociatie de Proprietari(...)

159

Doresc sa ma informati de ce nu s-a gasit pana acum un spatiu de plata a taxelor si de consultare / depunere a documentelor de catre contribuabili intr-un mod civilizat , deoarece acest spatiu in(...)

137

Doresc sa semnalez nefunctionarea de aprox. 2 saptamani a sistemului informatic de consultare datorii ON-LINE , exact acum in perioada in care doriti sa ne tineti la coada in acel spatiu total(...)

139

Va rog sa-mi comunicati modalitatea on-line de trimitere a unor documente la adresa Primariei DEVA, mai precis Serviciul de taxe si impozite .\nIn speta , doresc sa va trimit plata in termen de 48(...)

152

Buna. Doresc sa stiu de ce TAXA de gunoi nu se regaseste in proiectul Taxe si Impozite pe 2018? si daca este Taxa de gunoi , aceasta este supusa sa nu TVA???

184

Buna ziua.\nAs dori sa depun o sesizare in vederea parcarilor din zona Dacia , colt cu Carpati , unde nu exista deloc suficiente locuri de parcare si unde totodata ar trebui luate masuri in acest(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice