Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

552

Stimate Domnule Primar,\nVa doresc un An Nou luminos, frumos, prosper, bogat si plin de sens! Dumnezeu sa va binecuvanteze!\nLa multi ani!\nCu stima,\nAntonio

562

Buna, locuiesc in blocul 42, str.M.Eminescu, langa parculetul de joaca pentru copii, vis-a-vis de magazinul Maxxa. Sunt foarte speriata si dezamagita de faptul ca de luni de zile stau doi batrani si(...)

506

Buna ziua,\n Va rog sa analizati posibilitatea instalarii unor cosuri de gunoi la intrarea in scola nr. 2 Progresul dar mai ales pe partea laterala unde functioneaza si chioscul alimentar ALONDRA(...)

539

Rog publicati pe site-ul Primariei la rubrica PETITII ,alaturi de intrebare si raspunsul autoritatilor locale in drept !\n Cu respect, Corneliu Bulz

618

V-as ruga sa incercati sa faceti ceva pentru cetatenii orasului care sunt nevoiti sa ia autobuzul 6 din statia de la Spitalul Judetean, unde nu exista refugiu pentru calatori, acestia fiind nevoiti(...)

541

\n Conştienţi de faptul că doar împreună, autorităţi cu locuitori, putem face din Deva un oraş civilizat şi frumos, îndrăznim a vă aduce la cunoştinţă câteva propuneri pe care dorim(...)

555

BUNA ZIUA! PE STRADA ANEMONELOR NR.47(MICUL DALAS), NU ESTE BEC STRADAL DE 2 SAPTAMANI...VA ROG FRUMOS DACA SE POATE TOT SUN SI MA ROG DESI PLATESC LA TIMP TAXELE SI IMPOZITELE ..CE TREBUIE SA FAC(...)

556

Buna seara.\n\nVa rog considerati reabilitarea de urgenta (balast tasat, fundatie, asfalt) a drumului comunal 124, ce traverseaza satul Archia, in continuarea strazii ZAVOI, din Deva.\nAccesati(...)

521

Autobuzul nr8 circula din 20 in 20 de minute si in el e aproape la fel de frig ca afara . Vi separe normal ? In conditiile in care trimitem copii la scoala cu el si inghata prin stati de frig? Vesnic(...)

606

Stimate Domnule Primar, cand vor disparea toate cotetele, garduletele, constructiile fara autorizatie de pe Str. Aurel Vlaicu si Str.Alunului? Cand va veni Primaria sa-si amplaseze drumurile si sa-i(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice