Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

645

buna seara,\\nvreau sa va informez ca pe strada Grivitei nr 33,becul de la iluminatul stradal din fata imobilului cu nr 33 nu sta aprins,aprnzandu-se si stingandu-se intermitent.Aceasta defectiune(...)

759

Bună ziua,\nMă numesc Bertalan Gabriel şi locuiesc în Deva, str. Duiliu Zamfirescu, bl. O2, sc.1, ap. 11.\nÎntrucât suntem la început de an, doresc întregului personal din cadrul Primăriei(...)

683

Intrucat de cateva zile nu mai functioneaza nici un bec de pe cei trei stalpi ai iluminatului public pe trotuarul ce face legatura intre Strada Carpati si Aleea Plopilor (in fata blocului 60 si in(...)

631

Stimate Domnule Primar, Multumim pentru dezapezirea strazii Aurel Vlaicu. Daca ar disparea toate garduletele si cotetele care sunt in drum ar fi super!!!\nDaca fiecare familie ar curata zapada in(...)

557

Am rugat ca raspunsurile la Petitii sa fie publicate, altfel nu ar avea sens publicarea intrebarilor si nu s-ar justifica rubrica Petitii !!In aceeasi ordine de idei este nevoie de o mai buna (...)

584

Stimate Domnule Primar,\nVa doresc un An Nou luminos, frumos, prosper, bogat si plin de sens! Dumnezeu sa va binecuvanteze!\nLa multi ani!\nCu stima,\nAntonio

585

Buna, locuiesc in blocul 42, str.M.Eminescu, langa parculetul de joaca pentru copii, vis-a-vis de magazinul Maxxa. Sunt foarte speriata si dezamagita de faptul ca de luni de zile stau doi batrani si(...)

530

Buna ziua,\n Va rog sa analizati posibilitatea instalarii unor cosuri de gunoi la intrarea in scola nr. 2 Progresul dar mai ales pe partea laterala unde functioneaza si chioscul alimentar ALONDRA(...)

570

Rog publicati pe site-ul Primariei la rubrica PETITII ,alaturi de intrebare si raspunsul autoritatilor locale in drept !\n Cu respect, Corneliu Bulz

643

V-as ruga sa incercati sa faceti ceva pentru cetatenii orasului care sunt nevoiti sa ia autobuzul 6 din statia de la Spitalul Judetean, unde nu exista refugiu pentru calatori, acestia fiind nevoiti(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice