Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

1013

Ar fi interesant sa actualizati traseele transportului public de pe siteul primariei. Datele oferite pe site sunt ireale. In Deva nu circula autobuze pe toate acele trasee. Mai exista doar 3-ul (Gara(...)

954

Buna ziua,\n\nDe curand am luat la cunostinta de Hotararea Consiliul Local Deva nr. 29/2013 privind amplasarea si functionarea teraselor sezoniere. Precizez faptul ca nu sunt proprietarul unei(...)

1339

Bună ziua!\n În baza legii 92/2007, a transportului public local și în baza atribuțiilor ce revin consiliilor locale prin aceasta lege, Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva, roagă(...)

1037

In spatele blocului este un nuc care a ajuns la nivelul etajului 4 obturînd lumina de la stîlpul ENEL necesar în primul rînd parcării din perimetru.Poate in aceasta primavara se vor taia acele(...)

1018

buna seara \nva rugam sa ne informati cine ar trebuii sa faca curat in parcarea blocului 26(spatele cladirii cu CEC).Am dori sa stim de ce sunt puse 3 containere , pe fiecare in parte scrie hartie ,(...)

1248

Grupul de initiativa CIVITAS Deva,consecvent actiunilor sale de a sesiza actiunile care nu fac cinste unui oras civilizat precum Deva, remarca faptul ca desi iarna s-a instalat de cateva zile in(...)

1872

În ultimele decenii am vizitat oraşul cam o dată la 5 ani...din păcate trebuie să mărturisesc cât de stupefiat am rămas de declinul acestei urbe, cândva un reper de civilizaţie şi un model(...)

1725

avand in vedere faptul ca de ceva vreme, orasul Deva este masiv poluat, va anunt pe aceasta cale ca am sesizat toate autoritatile responsabile in acest sens cu protectia mediului, calitatea aerului(...)

1670

Buna ziua,Va rog sa-mi spuneti care este situatia cu groapa de gunoi a Devei si cat timp mai trebuie sa stam in case cu geamurile inchise pentru a nu fi intoxicati si imbolnaviti de acest fum. Astept(...)

2252

va rugam sa ne comunicati cum am putea intra in posesia unei parcari in fata blocului P6 (suntem un numar de 22 de posesori auto si dorim sa ne facem o parcare pentru care sa putem plati la primarie(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj