Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

667

AS DORI SA-MI DEFINITI DIN PUNCTUL DVS. DE VEDERE UN STALP CASNIC.\nACEST STALP NR.9 DE PE STRADA CIRESILOR ESTE SITUAT LA 25M DE IMOBILUL DE LA NR.15 SI LA O DISTANTA DE 30M DE IMOBILELE DE LA NR.(...)

665

In parcul din Aleea Panselutelor bl 27 si 28, este necesara o revizie a circuitului electric si/sau inlocuire bec la un lampadar (dinspre bl 28) care nu mai functioneaza de cateva luni.\nVa multumesc!

610

Buna ziua!Iluminatul public(cel putin in cartierul nostru) este intrerupt in jurul orei 5,30-5,45, cand e inca intuneric bezna.In aceasta dimineata a fost ceata, motiv pentru care bezna era si mai(...)

578

Buna ziua\nIn fiecare dimineata , la ora 6 merg la serviciu. Iluminatul stradal se stinge si de pe Bd.Decebal, pe Zamfirescu si pana pe strada Depozitelor merg pe intuneric bezna. Este foarte(...)

641

Nu stiu in ce stadiu sunteti cu \\\"recoltarea\\\"ciinilor maidanezi de pe strazile Devei dar in zona cladirii Posta noua ,in preajma strandului si de-a lungul strazii Marasti ,este plin de ei.De(...)

600

Doresc sa va anunt ca dupa 4 sesizari anul acesta am primit doar numere si problemele mentionate pe strada Ciresilor nr. 15 nu au fost rezolvate.\nPentru apa si canalizare nu s-a intamplat nimic desi(...)

588

In data de 18.01.2006 am primit de la dumneavoastra aprobarea ca stalpul de iluminat numarul 9 (ultimul)de pe strada Ciresilor sa fie echipat cu corp de iluminat , conditia a fost sa sun la firma(...)

628

BUNA ZIUA!\nDoresc sa aduc la cunoastinta ca in spatele blocului mai sus mentionat am si eu privelistea zonei verzi care ne inconjoarasi unde sunt geamurile ap-lui meu!\nlocuiesc aici de 7(...)

656

Fiind un cetatean european, beneficiez de servici si contribui ca multi altii prin impozite si taxe directionate cu intntii bune spre folosul cetatenilor.\n Ca si fapt implinit este o retea de(...)

714

Va propun ca specialistii din Primaria Deva impreuna cu Politia, sa studieze posibilitatea de a se face sens unic pe strazile Cernei si Nicolae Iorga. Sustin acest demers prin faptul ca in aceasta(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice