Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

725

Va propun ca specialistii din Primaria Deva impreuna cu Politia, sa studieze posibilitatea de a se face sens unic pe strazile Cernei si Nicolae Iorga. Sustin acest demers prin faptul ca in aceasta(...)

650

De ceva vreme nu ne mai putem odihni de ciorile care dimineata devreme si seara pana tarziu ne terorizeaza de pe Hotel Deva, cladirea Romtelecom si blocurile din jur.\nVa rugam sa faceti ceva in(...)

732

Buna ziua! Am observat ca majoritatea cartierelor din Deva au cel putin un loc de joaca destinat copiilor. De ce in cartierul Viile Noi nu exista un asemenea loc de joaca? Si noi platim taxe si(...)

718

RESPECTE DONMILOR LOCUIESC LA ADRESA DE MAI SUS SI CA ORICE ROMIN AM SI EU PROBLEME FINANCIARE CU TAXELE COMUNE, PROBLEMA ESTE URMATOAREA AM FACUT CU UN MEDIATOR IN ZIUA DE 20 A LUNI IUNIE IN CARE (...)

726

1. Toate strazile aferente cartierului de peste calea ferata sunt asfaltate mai putin str.Ardealului.De ce? Cand urmeaza sa se faca si pe aceasta strada asfaltarea mult dorita?\n

661

buna ziua suntem un grup de mamici din zona zamfirescu si prin acest mesaj dorim sa silicitam si noi amenajarea unui loc de joaca pentru copiii .in zona zamfirescu nu exista nici un loc de joaca(...)

637

Doresc sa stiu cand se va reamenaja si locul de joaca pentru copii de langa vecinatatea scolii Andrei Saguna (nr.4) . De ceva timp este in paragina si este un loc de joaca destul de mare. Asteptam cu(...)

758

\n\n Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva nu renunță la ideea de a avea parte de normalitate în municipiul Deva, și din acest considerent, prezentăm din nou, poziția noastră cu privire la(...)

612

Bună ziua. Sunt haite de câini in zona Dorobanți-Ceangăi(Str. Ady Endre).Lucrez în schimburi,iar câinii acestia atacă, nu contează că este zi sau seară, tot sar la atac.Când aveti de gând(...)

598

Cum bine spunea si un antepetitionar, este laudabila initiativa de a pune la dispozitia celor interesati aceasta pista.\\nDin pacate, buruienile de-a lungul piste au pe alocuri mai bine de 1 metru si(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice