Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

709

Buna ziua,\\n\\nPeste cateva luni copilul meu va trebui sa mearga la cresa, insa nu este niciun loc disponibil. Cu toate ca i-am depus dosarul de inscriere inca din luna iunie a acestui an, nici acum(...)

580

Conștienți și responsabili fiind, ca dumneavoastră, în ceea ce privește cheltuirea banului public, dar și dorindu-ne transparență cu privire la modul în care aceste cheltuieli sunt(...)

628

Buna ziua,\\n\\nVa scriu cu rugamintea de a face posibila iluminarea Parcului Cetate din Deva si dimineata incepand cu ora 6. Suntem o comunitate de persoane care practicam miscarea in aer liber iar(...)

649

buna ziua,\nva solicit sa instalati un orar reguli, la locul de joaca din cartierul de case construite pe terenurile acordate de primarie. in fiecare seara dupa lasarea intunericului,locul de joaca(...)

711

AS DORI SA-MI DEFINITI DIN PUNCTUL DVS. DE VEDERE UN STALP CASNIC.\nACEST STALP NR.9 DE PE STRADA CIRESILOR ESTE SITUAT LA 25M DE IMOBILUL DE LA NR.15 SI LA O DISTANTA DE 30M DE IMOBILELE DE LA NR.(...)

711

In parcul din Aleea Panselutelor bl 27 si 28, este necesara o revizie a circuitului electric si/sau inlocuire bec la un lampadar (dinspre bl 28) care nu mai functioneaza de cateva luni.\nVa multumesc!

644

Buna ziua!Iluminatul public(cel putin in cartierul nostru) este intrerupt in jurul orei 5,30-5,45, cand e inca intuneric bezna.In aceasta dimineata a fost ceata, motiv pentru care bezna era si mai(...)

622

Buna ziua\nIn fiecare dimineata , la ora 6 merg la serviciu. Iluminatul stradal se stinge si de pe Bd.Decebal, pe Zamfirescu si pana pe strada Depozitelor merg pe intuneric bezna. Este foarte(...)

681

Nu stiu in ce stadiu sunteti cu \\\"recoltarea\\\"ciinilor maidanezi de pe strazile Devei dar in zona cladirii Posta noua ,in preajma strandului si de-a lungul strazii Marasti ,este plin de ei.De(...)

660

Doresc sa va anunt ca dupa 4 sesizari anul acesta am primit doar numere si problemele mentionate pe strada Ciresilor nr. 15 nu au fost rezolvate.\nPentru apa si canalizare nu s-a intamplat nimic desi(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice