Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

659

Buna ziua!\nPoate va mai amintiti de celebra pista de biciclete, data in folosinta prin \nvopsirea unui trotuar paralel cu Centura Devei. Mi-a placut acea pista \ndeoarece vedeam parinti cu copii,(...)

635

teii din zona locului de joaca,au inceput sa se usuce ,incepind de anul trecut cind a fost montat covorul de plastic.Cine trebuie sa ia masuri sa nu se intimple asemenea nenorocire ???in curind vor(...)

709

In calitate de proprietar al unui apartament situat in bl.16 din intersectia strazilor Horia cu Grivitei, doresc sa va aduc la cunostiinta urmatoarele:\nPe str. Grivitei, in spatiul verde de langa(...)

581

Legi avem, dar nu și cine să le aplice.\n \n România nu duce lipsă de legi, ordonanțe ori hotărâri, ci de instituții care să le aplice. Iar din acest context românesc, nu face excepție(...)

660

Intrucat pana in prezent solicitarea din petitia mea inregistrata sub nr.14325/28 din 26.04.2014 nu a fost solutionata, revin cu rugamintea de a se lua masura remedierii defectiunii iluminatului(...)

611

Buna ziua! As dori sa stiu cui ma adresez pentru probleme legate de iluminatul public. Pe strada Mercur, Deva nu functioneaza una dintre lampile de iluminat public. Multumesc anticipat!

659

BUNA SEARA , MA NUMESC ROBERT MOROSANU SI SUNT PROPRIETARUL UNUI PONEI CU CARE AM PARTICIPAT IN ORASUL DEVA LA TARGUL DE CRACIUN 2013. CU CATEVA ZILE IN URMA AM LUAT HOTARAREA CA PE DATA DE 1 IUNIE(...)

769

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\n\n Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva urmărește fiecare demers care duce la îmbunătățirea calității vieții din municipiul Deva și implicit pentru locuitorii(...)

586

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\n\n Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva, consecvent acțiunilor de normalitate și respectare a legilor ce țin de bunul gust și frumos în comunitatea noastră, solicită,(...)

653

Buna ziua! Ma numesc Maris Raluca si domiciliez in Deva, str. Primaverii. In urma cu cativa ani s-a decis alimentarea cu apa in cartierul Viile Noi, lucru confirmat in repetate randuri de catre(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice