Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

793

Intrucat pana in prezent solicitarea din petitia mea inregistrata sub nr.14325/28 din 26.04.2014 nu a fost solutionata, revin cu rugamintea de a se lua masura remedierii defectiunii iluminatului(...)

689

Buna ziua! As dori sa stiu cui ma adresez pentru probleme legate de iluminatul public. Pe strada Mercur, Deva nu functioneaza una dintre lampile de iluminat public. Multumesc anticipat!

740

BUNA SEARA , MA NUMESC ROBERT MOROSANU SI SUNT PROPRIETARUL UNUI PONEI CU CARE AM PARTICIPAT IN ORASUL DEVA LA TARGUL DE CRACIUN 2013. CU CATEVA ZILE IN URMA AM LUAT HOTARAREA CA PE DATA DE 1 IUNIE(...)

862

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\n\n Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva urmărește fiecare demers care duce la îmbunătățirea calității vieții din municipiul Deva și implicit pentru locuitorii(...)

659

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\n\n Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva, consecvent acțiunilor de normalitate și respectare a legilor ce țin de bunul gust și frumos în comunitatea noastră, solicită,(...)

713

Buna ziua! Ma numesc Maris Raluca si domiciliez in Deva, str. Primaverii. In urma cu cativa ani s-a decis alimentarea cu apa in cartierul Viile Noi, lucru confirmat in repetate randuri de catre(...)

717

CĂTRE PRIMĂRIA DEVA\nÎn atenția domnului primar Petru Mărginean\n\n \n În cursul anului 2013 a fost amenajat la Pădurea Bejan, un loc de picnic, conform legii 54/2012, loc frecventat de(...)

712

Buna ziua,\\n Am fost in parcul BEJAN si am ramas placut surprins vazand acele aparate de gimnastica pentru adulti,chiar am incercat cateva si m-am simtit foarte bine!!!\\nPE CAND ASEMENEA APARATE SI(...)

744

Va rog daca se poate pe aleea Saturn,in spatele blocului 5,prima scara este un prun care necesita toaletare are si crengi rupte.Va multumesc anticipat.

864

\n Grupul de Inițiativă CIVITAS Deva, solicită administrației locale, prezentarea unui plan concret privind strategia de dezvoltare a spațiilor verzi din municipiul Deva. În acest context,(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice