Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

A fost modificată vârsta până la care tinerii pot primi locuințe ANL. Legea prevede o excepție pentru profesori și medici!

Exportă PDF - A fost modificată vârsta până la care tinerii pot primi locuințe ANL. Legea prevede o excepție pentru profesori și medici! Tipăreşte pagina - A fost modificată vârsta până la care tinerii pot primi locuințe ANL. Legea prevede o excepție pentru profesori și medici! Trimite unui prieten - A fost modificată vârsta până la care tinerii pot primi locuințe ANL. Legea prevede o excepție pentru profesori și medici!

publicat de AdminiStrator in Luni , 19 Iulie 2021, 16:21

A fost modificată vârsta până la care tinerii pot primi locuințe ANL. Legea prevede o excepție pentru profesori și medici!

 

Termenul de repartizare a unei locuințe construite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a crescut la 5 ani, după împlinirea vârstei de 35 de ani, potrivit prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 55/2021 pentru modificarea Legii nr. 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe.

Concret, tinerii cu vârsta de până la 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuințe ANL, destinate închirierii, pot primi repartiție în maximum 60 de luni de la împlinirea acestei vârste - adică, până la 40 de ani.

Excepție fac profesorii și medicii, care pot închiria locuințe ANL indiferent de vârstă. Noua reglementare prevede că specialiștii din învățământ și sănătate pot depune cereri pentru repartizarea unei locuințe ANL, destinate închirierii, indiferent de vârstă, dacă sunt angajați ai unităților din domeniile respective aflate în localitatea în care sunt amplasate locuințele și nu dețin o locuință în proprietate pe raza unității administrativ-teritoriale respective.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI