Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Activitatea Poliției Locale Deva, în luna februarie 2019

Exportă PDF - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna februarie 2019 Tipăreşte pagina - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna februarie 2019 Trimite unui prieten - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna februarie 2019

publicat de AdministrAtor in Marti , 5 Martie 2019, 11:20

Activitatea Poliției Locale Deva, în luna februarie 2019

Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe luna februarie 2019, au fost aplicate 663 de sancțiuni pe domeniile de competență a acestei instituții. Amenzile date de polițiștii locali în luna februarie s-au ridicat la suma de 101.040 lei.

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a aplicat 277 de sancțiuni (amenzi și avertismente) pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, circulația/staționarea vehiculelor și ocuparea abuzivă a locurilor de parcare închiriate/rezervate și încălcarea normelor privind parcările rezervate pentru persoanele cu handicap (160 de avertismente și 117 amenzi). Amenzile aplicate de polițiștii de la circulație au fost în valoare de 34.170 lei.

Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor a dat 257 sancțiuni (162 de avertismente și 95 de amenzi) pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea de produse pe domeniul public fără a putea justifica proveniența acestora, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop, dar și persoanelor care odată legitimate, s-a constatat că aveau cartea de identitate sau buletinul de identitate expirat. Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii de la acest serviciu a fost de 26.170 lei.

Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială a aplicat 129 de sancțiuni (33 de avertismente și 96 de amenzi). Angajații acestui serviciu au verificat în teren construcții noi și autorizații de construire, autorizații reparații carosabil și pietonal, lucrări de construcții executate în apartamente, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală și au efectuat pânde în locurile unde au avut informații că se depozitează ilegal deșeuri. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 40.700 lei.

În ceea ce privește Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate în luna februarie 2019 au fost pe linie de: ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții și protecția mediului. Din cele 372 de sesizări (220 din partea operatorului din centrul de supraveghere video și trafic și 152 de sesizări telefonice preluate), cinci au fost prin apelul unic de urgență 112. Oamenii legii au verificat în baza națională de date 229 de persoane și autovehicule.

Polițiștii locali au participat și la alte acțiuni la care au fost solicitați de alte servicii din cadrul Primăriei Municipiului Deva și din subordinea Consiliului Local Deva și au soluționat reclamații scrise sau telefonice venite de la cetățeni.

Polițiștii locali au efectuat și acțiuni de control în cartierele din municipiul Deva, pentru a verifica modul în care operatorul de salubritate Brai-Cata SRL respectă graficul de ridicare a gunoiului menajer. Până acum, Poliția Locală Deva a dat două amenzi în valoare totală de 40.000 lei operatorului, după ce a constatat că acesta nu ridicase gunoiul în câteva zone din oraș, conform graficului stabilit.

Pentru orice problemă care este de competența poliției locale, puteți suna direct, 24 de ore din 24, la Dispeceratul Poliției Locale Deva - 0254.232.777, din orice rețea de telefonie, dar și de pe aplicația Deva24.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.