Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Aleargă în Cetate Noaptea, ediția a II-a!

Exportă PDF - Aleargă în Cetate Noaptea, ediția a II-a! Tipăreşte pagina - Aleargă în Cetate Noaptea, ediția a II-a! Trimite unui prieten - Aleargă în Cetate Noaptea, ediția a II-a!

publicat de AdministratoR in Miercuri , 9 Septembrie 2020, 14:07

Aleargă în Cetate Noaptea, ediția a II-a!

Asociația Club Sportiv Sport și Anduranță în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva organizează sâmbătă, 12 septembrie 2020, evenimentul sportiv ,,888runup Aleargă în Cetate Noaptea", aflat la a doua ediție.

Evenimentul este un concurs de alergare pe cărările din jurul Cetății Deva și prin Cetate și se adresează tuturor categoriilor de vârstă care iubesc mișcarea.

Startul competiției va fi dat la ora 18:00, cu Cursa Copiilor (traseul de alergare are lungimea de 1 km) din parcarea aflată în apropierea restaurantului Perla.
La ora 20:30 se va da startul competiției care se va desfășura pe timpul nopții, la lumina torțelor, din aceeași locație.

Competiția va avea două secțiuni:
- traseul scurt: distanță 2,7 km (va consta în parcurgerea unei ture în exteriorul Cetății și o tură în interiorul Cetății prin urcarea treptelor);
- traseul lung: 5 km (va consta în parcurgerea traseului scurt și a trei ture în interiorul Cetății, astfel că la final, competitorii vor însuma urcarea a aproximativ 900 de trepte).

Categorii de vârstă:
• 8-15 ani
• 16-17 ani
• 18-29 ani
• 30-44 ani
• peste 45 de ani

Fiecare categorie de vârstă trebuie să aibă minimum cinci participanți, în caz contrar vor participa la o categorie superioară.
Minorii cu vârsta mai mică de 15 ani pot participa la eveniment doar însoțiți de către un adult (sau cu acceptul în scris al acestuia), în numele căruia se face înscrierea și care semnează declarația pe proprie răspundere pentru minor.

Participanții trebuie să aibă echipament corespunzător alergării prin pădure și o lanternă frontală. Înregistrarea timpului de alergare se va face prin cip electronic.

Toți participanții la competiția sportivă vor avea parte de mici surprize din partea organizatorilor. Primii trei câștigători de la fiecare categorie, feminin și masculin vor fi premiați.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea regulilor și măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.