Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

ANUNȚ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA

Exportă PDF - ANUNȚ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA Tipăreşte pagina - ANUNȚ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA Trimite unui prieten - ANUNȚ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA

publicat de AdministrAtor in Joi , 11 Ianuarie 2018, 16:22

ANUNȚ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA

Primăria Municipiului Deva caută pentru cumpărare teren în vederea ,,Înființării/implementării unui sistem de transport local de persoane în Municipiul Deva". Suprafață terenului: între 10.000 m² și 15.000 m², liber de sarcini, preferabil liber de construcții care să necesite demolare.

Locațiile ofertate în urma acestei solicitări publice vor fi predate elaboratorului de Studiu de Oportunitate pentru a fi studiate, astfel încât, să se poată găsi soluția optimă de amplasament. Pentru demararea acestei proceduri sunt necesare din partea ofertanților de teren, următoarele date (orientative nu obligatorii):

► Suprafață terenului: între 10.000 m² și 15.000 m²

► Clasificare terenului din punct de vedere urbanistic:

∎Funcțiuni - Teren Industrial Dezafectat;

∎Funcțiuni - Curți Construcții;

∎Funcțiuni Servicii.

► Zona recomandată, ca selecție de oferte din punct de vedere tehnic și deservire a rețelei de transport public propuse - zona cuprinsă între calea ferată și Calea Zarandului (E79);

∎ Motivația tehnică pentru această zonă este că rețeaua de transport public propusă este deservită optim de pe o locație pentru depou din această zonă;

∎ Răspunde la criteriul de REGENERARE A ZONEI INDUSTRIALE EPUIZATE;

∎ Sprijină regenerarea economică a zonei, precum și poziționare depou în proximitatea utilităților majore pentru activități industriale și servicii;

∎ Se realizează inițierea de trasee fără a se traversa orașul;

∎ Zona strategică în cazul în care, pe viitor serviciul de transport public Deva, se extinde și către alte localități periurbane dar conectate economic cu Municipiul Deva, cum ar fi Hunedoara sau Simeria.

► Forma terenului și dimensiuni optime pentru parcela propusă (orientative);

- dreptunghiular 100 m x 120 m;

- patrată 110 m x 110 m.

Ofertele se depun la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4) - Centrul de Informare a Cetăţeanului, în zilele de luni, marţi, joi şi vineri, între orele 8.30-16.30, şi miercuri, între orele 8.30-18.30, cu specificația ,,Ofertă teren pentru înființarea/implementarea unui sistem de transport local de persoane în Municipiul Deva". Termenul limită de depunere a ofertelor este data de 22.01.2018.

Facem precizarea că obiectivele depus vor fi incluse și în Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva, în scopul promovării gratuite a acestora și către alți potențiali investitori interesați de oportunități de afaceri locale.

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice