Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Au demarat lucrările la marcajele rutiere antiderapante de la trecerile de pietoni din municipiul Deva

Exportă PDF - Au demarat lucrările la marcajele rutiere antiderapante de la trecerile de pietoni din municipiul Deva Tipăreşte pagina - Au demarat lucrările la marcajele rutiere antiderapante de la trecerile de pietoni din municipiul Deva Trimite unui prieten - Au demarat lucrările la marcajele rutiere antiderapante de la trecerile de pietoni din municipiul Deva

publicat de AdministraTor in Vineri , 5 Octombrie 2018, 11:49

Au demarat lucrările la marcajele rutiere antiderapante de la trecerile de pietoni din municipiul Deva

 

Primăria Municipiului Deva a demarat astăzi, 5 octombrie 2018, lucrările la marcajele rutiere antiderapante de la  trecerile de pietoni din mai multe zone ale orașului.

 

Lucrările de turnare a covorului termoplastic au început în această dimineață, la ora 8:00, în zona stației de autobuz Opera de pe B-dul Decebal din Deva. Acestea vor continua în  zona stației de autobuz Ceangăi - B-dul 22 Decembrie.

 

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, lucrările la marcajele rutiere antiderapante vor demara la ora 8:00, pe Str. Mihai Eminescu, intersecția cu str. Scărișoara și vor continua în zona cinematografului Patria - B-dul 1 Decembrie 1918.

Dacă turnarea covorului antiderapant nu va putea fi finalizată sâmbătă, 6 octombrie 2018, din motive tehnice, lucrările vor continua și duminică, 7 octombrie 2018.

 

Lucrările vor fi semnalizate corespunzător, iar circulația în locațiile respective va fi deviată pe un singur sens de mers. Traficul va fi dirijat de către echipajele Poliției Locale Deva.

 

Marcajul tip covor termoplastic realizează o aderență mare, iar distanța de frânare se reduce cu 25%, ceea ce conferă un plus de siguranță pentru pietoni dar și pentru conducătorii auto. De asemenea, culoarea roșie a marcajului rutier îl face mult mai vizibil de la distanță, pentru ca șoferii să poată încetini sau frâna în siguranță.

 

În prima fază, vor fi realizate marcaje antiderapante la trecerile de pietoni în patru zone din oraș, însă administrația publică locală intenționează să extindă marcajele și în alte zone din municipiul Deva.

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice