Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Autobuzele din Deva sunt dezinfectate cu ultraviolete ca o măsură suplimentară de protecţie împotriva virusului COVID-19

Exportă PDF - Autobuzele din Deva sunt dezinfectate cu ultraviolete ca o măsură suplimentară de protecţie împotriva virusului COVID-19 Tipăreşte pagina - Autobuzele din Deva sunt dezinfectate cu ultraviolete ca o măsură suplimentară de protecţie împotriva virusului COVID-19 Trimite unui prieten - Autobuzele din Deva sunt dezinfectate cu ultraviolete ca o măsură suplimentară de protecţie împotriva virusului COVID-19

publicat de AdministrAtor in Vineri , 20 Martie 2020, 9:03

Autobuzele din Deva sunt dezinfectate cu ultraviolete ca o măsură suplimentară de protecţie împotriva virusului COVID-19

Începând de joi, 19 martie 2020, dezinfecţia autobuzelor Societăţii de Transport Local Deva SRL care circulă pe raza municipiului nostru se  face cu un aparat cu ultraviolete.

Este o măsură suplimentară de dezinfecţie împotriva virusului COVID-19, pe lângă substanţele dezinfectante aprobate de Ministerul Sănătăţii. Această măsură a fost luată pentru siguranţa şi sănătatea devenilor.

Aparatul achiziţionat de societatea de transport distruge viruşii din aer şi de pe suprafeţe. Este un aparat portabil care se aşează în habitaclul maşinii şi se porneşte din exterior cu telecomanda. Acesta este utilizat în absenţa călătorilor.

Dezinfecţia cu ultraviolete a autobuzelor se face în pauzele dintre curse şi la sfârşitul fiecărei zile, atunci când maşinile ajung în parcul auto.

Conducerea Societăţii de Transport Local Deva SRL anunţă devenii că programul autobuzelor şi microbuzelor de pe toate traseele rămâne neschimbat pentru a evita aglomeraţia călătorilor.

 

Compartiment Comunicare

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.