Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva!

Exportă PDF - BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva! Tipăreşte pagina - BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva! Trimite unui prieten - BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva!

publicat de AdministrAtor in Luni , 17 Februarie 2020, 16:08

BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva!

Un loc de joacă pentru copii, o intervenție care ar putea rezolva problema blocajului în trafic în zona Pieței Centrale și un ghid digital al municipiului Deva sunt primele propuneri de proiecte depuse de cetățenii Devei în cadrul celui de-al doilea program de bugetare participativă lansat, în 7 februarie, de Primăria Municipiului Deva.

Orice persoană care a împlinit 18 ani și care are domiciliul sau reședința în Deva poate decide cum vor fi cheltuiți 500.000 de lei de la bugetul local propunând proiecte care contribuie la îmbunătățirea calității vieții în oraș.

Propunerile de proiecte pot fi depuse până în data de 10 martie 2020, pe portalul de bugetare participativă de pe www.primariadeva.ro, accesând link-ul: https://deva.decide.direct/.

Regulamentul procesului de bugetare participativă derulat de municipalitate, calendarul de desfășurare, domeniile în care se vor încadra proiectele, precum și criteriile pe care trebuie să le îndeplinească acestea pentru a fi eligibile pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, accesând link-ul: https://deva.decide.direct/.

Anul trecut, în programul de bugetare participativă derulat de Primăria Deva au fost înscrise 25 de proiecte, dintre care 17 au intrat în etapa de vot online la care au participat 689 de cetățeni. Cel mai votat proiect a fost "Treceri inteligente pentru pietoni pe Bulevardul 22 Decembrie" (116 voturi), implementat de municipalitate în 2019.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.