COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna 15-19 august 2016

Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna 15-19 august 2016

Exportă PDF - COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna 15-19 august 2016 Tipăreşte pagina - COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna 15-19 august 2016 Trimite unui prieten - COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna 15-19 august 2016

publicat de AdministraTor in Luni , 22 August 2016, 8:58

COMUNICAT DE PRESĂ
Săptămâna 15-19 august 2016

 

Primăria Municipiului Deva informează:


*Miercuri, 17 august 2016, la Primăria municipiului Deva a fost prezent prof.univ.dr Ioan Radu din cadrul Academiei de Științe Economice București, care este și coordonatorul învățământului la distanță pe țară. Acesta a avut o întâlnire cu viceprimarul Cosmin Răzvan Mareş pentru a purta discuții cu privire la redeschiderea a 4 facultăţi din cadrul Academiei de Ştiinţe Economice, în municipiul Deva.

*Tot miercuri, în urma unui control efectuat de către viceprimarul Cosmin Răzvan Mareş, împreună cu reprezentanţii Primăriei Deva şi a Poliţiei Locale Deva, la punctele de lucru situate pe strada Ion Luca Caragiale nr.20 s au constatat mai multe nereguli privind modul de comercializare a legumelor şi fructelor cât şi a modului de aprovizionare a acestora. S a stabilit o întâlnire cu proprietarul spaţiului în cursul săptămânii viitoare în vederea clarificării şi rezolvării situaţiei existente în zonă.

*Joi, 18 august 2016, conducerea Primăriei municipiului Deva a primit vizita unei delegații austriece. Una dintre persoanele delegate este Werner Kraftl, care timp de 30 de ani a lucrat în cadrul primariei din Viena, fiind coordonatorul sistemului de transport public local. Acesta și-a manifestat interesul de a colabora cu Primăria municipiului Deva urmând ca în perioada septembrie-octombrie 2016 să se realizeze un workshop la Deva, la care să participe mai multe persoane din cadrul Primăriei Viena.

*Săptămâna trecuta Primarul municipiului Deva Mircia Muntean împreună cu viceprimarul Cosmin Răzvan Mareș, au avut o întâlnire cu directorul operativ al grupului Nepi, care este și administratorul centrului comercial Deva Shopping City, în urma căreia s-a stabilit amplasarea patinoarului în zona parcării magazinului Praktiker.

*Distribuirea produselor alimentare din cadrul programului POAD pentru anul 2015 conform H.G nr.799/2014, cu modificările și completările ulterioare, continuă și invităm beneficiarii să ridice cât mai urgent (până în 12 septembrie 2016) aceste produse care se distribuie la adresa din Deva, str. Titu Maiorescu, nr.24 (CANTINA SOCIALĂ) după urmatorul program: de luni până joi între orele 08.00-15.00 iar vineri între orele 08.00-13.00. Totodată aducem la cunostinţă celor interesaţi, că potrivit prevederilor legale, pot beneficia de aceste produse şi persoanele ale căror venituri pe membru de familie nu depăşesc 450 lei, şi care depun o cerere de solicitare alimente în acest sens împreună cu urmatoarele acte doveditoare:
a) actul de identitate al solicitantului şi a tuturor membrilor de familie (copie BI, CI, CN, CIP);
b) dovezi de venit (adeverinţe de salarizare cu venitul net, cupon pensie, cupon şomaj, alte acte doveditoare privind toate veniturile);
c) pentru persoanele majore fără venituri din familie adeverintă eliberată de Agenţia naţională de administrare fiscală Hunedoara;
d) hotărârea definitivă de încuviinţare a adopţiei, a plasamentului familial al minorului( dacă este cazul).
Cererile se depun la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, str. Cuza Voda nr.36, bl. 112 (fostul hotel al pieţii) sau la depozitul de unde se distribuie aceste ajutoare alimentare str. Titu Maiorescu, nr. 24 ( cantina socială ), după urmatorul program: de luni până joi între orele 08.00 15.00 iar vineri între orele 08.00 13.00.


Biroul de presă

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice