Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Conferința de lansare a celei de a II-a ediții a proiectului Trecut. Prezent. Viitor

Exportă PDF - Conferința de lansare a celei de a II-a ediții a proiectului Trecut. Prezent. Viitor Tipăreşte pagina - Conferința de lansare a celei de a II-a ediții a proiectului Trecut. Prezent. Viitor Trimite unui prieten - Conferința de lansare a celei de a II-a ediții a proiectului Trecut. Prezent. Viitor

publicat de AdministrAtor in Luni , 10 Aprilie 2017, 12:05

COMUNICAT DE PRESĂ

Joi, 07.04.2017, în cadrul Liceului de Arte "Sigismund Toduță" Deva a avut loc conferința de lansare a celei de a II-a ediții a proiectului Trecut. Prezent. Viitor. Desfășurată în sala festivă a liceului, conferința a adus în atenția publicului numeros a doua ediție a proiectului interjudețean elaborată de aceasta dată sub o nouă temă și anume Orizonturi. Pentru că prima ediție a fost un veritabil succes, în cadrul conferinței s-au prezentat realizările ediției anterioare, dar și secțiunile la care concurenții se pot înscrie. Totodată, au fost prezentate publicului și noile categorii la care aceștia pot participa. Intervențiile membrilor din organizarea proiectului au fost atent îmbrățișate de publicul invitat și prezent la această întrunire, completate fiind de către prezența doamnei director Alina Sîrbu, director al Liceului de Arte, dar și de reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, doamna profesor doctor Adriana Popa - inspector școlar - arte.

Prezența frumosului și încântarea publicului a fost asigurată de câțiva elevi ai liceului. Momentul a fost deschis de eleva Andraș Mara - canto muzică populară, clasa profesor Bianca Iacoboni. Cei mici, elevi ai clasei I, Iosif Verme și Julia Florea Herdea, au încântat publicul cu un moment de recitare și măiestrie de culoare. Totodată, candoarea instrumentelor muzicale a fost emanată de către eleva Magda Popa-Morait, clasa I violoncel, profesor Camelia Iakab. Festivitatea s-a încheiat în tot pe ritmuri muzicale, de această dată asigurate de către eleva Sonia Niculicea, clasa profesor Roxana Olșanschi.

Următoarea întrunire a echipei de proiect va avea loc în data de 26 mai 2017 și va strânge în cadrului unui simpozion lucrări de specialitate ale cadrelor didactice. Desfășurarea propriu-zisă a concursului va începe în data de 01.06.2017 și se va organiza pe trei secțiuni - muzică, arte plastice și creație literară.

Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice