Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Devenii își pot plăti începând de astăzi, impozitele și taxele locale pe anul 2021

Exportă PDF - Devenii își pot plăti începând de astăzi, impozitele și taxele locale pe anul 2021 Tipăreşte pagina - Devenii își pot plăti începând de astăzi, impozitele și taxele locale pe anul 2021 Trimite unui prieten - Devenii își pot plăti începând de astăzi, impozitele și taxele locale pe anul 2021

publicat de AdminiStrator in Marti , 5 Ianuarie 2021, 11:25

Devenii își pot plăti începând de astăzi, impozitele și taxele locale pe anul 2021

 

Contribuabilii persoane fizice și juridice din municipiul Deva își pot achita impozitele și taxele locale pentru acest an începând de marți, 5 ianuarie 2021.

Plata obligațiilor fiscale către bugetul local poate fi efectuată prin două modalități: la ghişeele Direcției Impozite şi Taxe Locale Deva (Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 16A, telefon 0254.215.417) - în numerar sau cu cardul, și online, pe portalul ghiseul.ro.

Programul de încasări la ghişeele Direcției Impozite şi Taxe Locale Deva este următorul:
- luni, marţi, miercuri, joi - între orele 8:30-16:30

- vineri - între orele 8:30-14:00

Pentru vizualizarea și plata online a impozitelor și taxelor locale, contribuabilii au la dispoziție portalul ghiseul.ro.

Toate informaţiile despre vizualizarea şi plata online a obligațiilor fiscale la bugetul local sunt disponibile pe www.primariadeva.ro sau pot fi solicitate, printr-un email, la adresa informatica@primariadeva.ro.

Contribuabilii care achită integral impozitul până la data de 31 martie 2021 beneficiază de o bonificaţie de 5%.

Nivelurile impozitelor și taxelor locale au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 449/2020, care poate fi consultată pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Hotărâri de consiliu.

Reamintim că impozitele locale pentru persoanele fizice și juridice din municipiul Deva nu s-au majorat în anul 2021 ci au fost doar indexate cu indicele de inflație aferent anului 2019, respectiv 3,8% (comunicat de Institutul Național de Statistică), așa cum prevede Codul Fiscal.

O noutate în acest an este majorarea cu până la 500%  a impozitelor pe clădirile și terenurile neîngijite aflate în municipiul Deva.

 

Direcția Impozite și Taxe Locale

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.