Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Femeie prinsă de poliţiştii locali după ce a înşelat o vânzătoare prin metoda „şmen”!

Exportă PDF - Femeie prinsă de poliţiştii locali  după ce a înşelat o vânzătoare prin metoda „şmen”! Tipăreşte pagina - Femeie prinsă de poliţiştii locali  după ce a înşelat o vânzătoare prin metoda „şmen”! Trimite unui prieten - Femeie prinsă de poliţiştii locali  după ce a înşelat o vânzătoare prin metoda „şmen”!

publicat de AdministrAtor in Joi , 31 August 2017, 22:29

Femeie prinsă de poliţiştii locali după ce a înşelat o vânzătoare prin metoda „şmen"!

 

O femeie în vârstă de 39 de ani, care a înşelat o vânzătoare prin metoda „şmen", a fost prinsă de poliţiştii locali, joi, 31 august 2017, în zona Pieţei Centrale din municipiul Deva.
Joi, 31 august 2017, în jurul orei 15.00, o patrulă auto a Poliţiei Locale Deva a intervenit în aplanarea unui conflict în desfăşurare, în care erau implicate două persoane.
După legitimarea celor doi, poliţiştii au constatat că S.M. (39 de ani), domiciliată în localitatea Spini din comuna Turdaş, a înşelat prin metoda „şmen" o vânzătoare de la o simigerie situată lângă Piaţa Centrală din Deva. Ca urmare, femeia a fost condusă la sediul Poliţiei Locale Deva, unde i-a fost stabilită identitatea, iar ulterior, aceasta a fost predată Poliţiei Municipiului Deva - Biroul Investigaţii Criminale, pentru continuarea cercetărilor şi competentă soluţionare.
Metoda „şmen" se bazează pe neatenţia vânzătorilor şi implică schimbarea unei sume mai mari de bani în diferite magazine, în schimbul unui produs. În momentul în care primeşte restul, escrocul sustrage o parte din bani şi îi ascunde. Apoi, brusc, se răzgândeşte, renunţă la produsul comandat şi îşi cere banii înapoi.


Teodor Bălan,
purtător de cuvânt Poliţia Locală Deva

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice