Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte în domeniile sport şi culte

Exportă PDF - Finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte în domeniile sport şi culte Tipăreşte pagina - Finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte în domeniile sport şi culte Trimite unui prieten - Finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte în domeniile sport şi culte

publicat de AdministrAtor in Luni , 10 Septembrie 2018, 10:54

Finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte în domeniile sport şi culte

 

Primăria Municipiului Deva a lansat a doua sesiune de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general, care se desfăşoară în perioada septembrie - 15 decembrie 2018.

Persoanele fizice şi juridice fără scop patrimonial (asociaţii sau fundaţii constituite conform legii), care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, sunt invitate să depună oferte în vederea atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă, pentru domeniile culte şi sport.

Suma totală alocată de la bugetul local pentru a doua sesiune din acest an de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general este de 1.000.000 de lei, repartizată astfel: sport (200.000 lei) şi culte (800.000 lei).

Toate informaţiile privind procedura de solicitare a finanţării nerambursabile de la bugetul local şi criteriile de acordare a acesteia se regăsesc în "Ghidul solicitantului", care poate fi procurat de la Primăria Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4) - Centrul de Informare a Cetăţeanului (telefon 0254.218.579) sau poate fi consultat pe site-ul oficial al instituţiei (www.primariadeva.ro, domeniul "Finanţări nerambursabile acordate"), accesând linkul: http://www.primariadeva.ro/fisiere/module_fisiere/12181/Ghidul%20Solicitantului%202018.pdf.

Data limită pentru depunerea proiectelor este vineri, 12 octombrie 2018, ora 12:00.

Evaluarea şi selecţia proiectelor vor fi efectuate marţi, 16 octombrie 2018, la ora 9:00, de către Comisia de evaluare stabilită prin Hotărârea Consiliului Local nr. 299/31.08.2018.

După încheierea procedurii, secretariatul Comisiei de evaluare a proiectelor va comunica, în scris, solicitanţilor selecţionaţi sumele aprobate, în vederea încheierii contractelor de finanţare nerambursabilă, precum şi solicitanţilor neselecţionaţi motivele care au condus la neacordarea finanţării.

Anunțul de deschidere a sesiunii a II-a de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a, nr. 156/05.09.2018.

 

Biroul de presă

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice