Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Florin Piersic a jucat, la Deva, cu casa închisă!

Exportă PDF - Florin Piersic a jucat, la Deva, cu casa închisă! Tipăreşte pagina - Florin Piersic a jucat, la Deva, cu casa închisă! Trimite unui prieten - Florin Piersic a jucat, la Deva, cu casa închisă!

publicat de AdministrAtor in Joi , 29 Martie 2018, 14:17

Florin Piersic a jucat, la Deva, cu casa închisă!

 

Peste 500 de persoane au asistat, miercuri, 28 martie 2018, la Centrul Cultural "Drăgan Muntean", la reprezentația piesei „Străini în noapte", de Eric Assous, în care Florin Piersic a jucat alături de Medeea Marinescu.

Comedia "despre seducție, minciună și infidelități", montată de Radu Beligan, s-a jucat pentru a cincea oară, în ultimii ani, la Centrul Cultural din Deva.

„Străini în noapte" a avut premiera în septembrie 2007, la Opera Națională din București, în prezența dramaturgul francez Eric Assous.

În luna aprilie, devenii vor avea o nouă ocazie să ia parte la întâlniri cu mari actori ai scenei românești, care vor fi prezenți pe scena Centrului Cultural "Drăgan Muntean". Marți, 17 aprilie 2018, de la ora 19:00, se joacă "Fierarii" - o comedie trăsnită cu Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiță și Valentin Teodosiu, iar în 24 aprilie 2018, de la ora 18:00, "Gaițele" lui Alexandru Kirițescu.

Biletele pentru ambele reprezentații sunt puse în vânzare la Centrul Cultural "Drăgan Muntean" din Deva și pot fi achiziționate de luni până joi, între orele 10:00-17:00 și sâmbăta, între orele 11:00-13:00. Informații suplimentare și rezervări se pot obâine la numărul de telefon 0721.055.037.

FOTO: AMATOR

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice