Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

În atenția instituțiilor care eliberează adeverințe de venit pentru solicitanții dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului

Exportă PDF - În atenția instituțiilor care eliberează adeverințe de venit  pentru solicitanții dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului Tipăreşte pagina - În atenția instituțiilor care eliberează adeverințe de venit  pentru solicitanții dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului Trimite unui prieten - În atenția instituțiilor care eliberează adeverințe de venit  pentru solicitanții dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului

publicat de AdministraTor in Vineri , 2 Februarie 2018, 13:55

În atenția instituțiilor care eliberează adeverințe de venit
pentru solicitanții dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului

 

Direcția de Asistență Socială Deva aduce la cunoștința instituțiilor publice și private care întocmesc și eliberează adeverințe de venit (Anexa nr. 2 - Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 111/2010) persoanelor care au dreptul la indemnizație pentru creșterea copilului să procedeze la verificarea și corelarea datelor din situațiile privind veniturile, comunicate către Agenția Națională a Finanțelor Publice (Declarația 112) și veniturile nete, menționate efectiv în adeverința de venit eliberată, astfel încât să nu se înregistreze neconcordanțe cu privire la veniturile realizate de solicitantul documentului.

În cazul în care se înregistrează neconcordanțe cu privire la veniturile realizate, acest fapt conduce la nepunerea în plată a dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului.

Informații suplimentare se pot obține la Direcția de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4, telefon 0254.218.030), de luni până joi, între orele 8:00-16:30, și vineri, între orele 8:00-14:00.

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice