Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

INFORMARE PROGRAM REABILITARE TERMICA A BLOCURILOR DE LOCUINTE DIN MUNICIPIUL DEVA

Exportă PDF - INFORMARE PROGRAM REABILITARE TERMICA A  BLOCURILOR DE LOCUINTE DIN MUNICIPIUL DEVA Tipăreşte pagina - INFORMARE PROGRAM REABILITARE TERMICA A  BLOCURILOR DE LOCUINTE DIN MUNICIPIUL DEVA Trimite unui prieten - INFORMARE PROGRAM REABILITARE TERMICA A  BLOCURILOR DE LOCUINTE DIN MUNICIPIUL DEVA

publicat de Administrator in Luni , 3 Septembrie 2012, 9:03

Primaria Municipiului Deva va pune la dispozitie varianta provizorie spre analiza si dezbatere a ghidului solicitantului care reprezintă un îndrumar asupra procedurii de urmat pentru depunerea cererilor de finanţare pentru proiectele pentru care se solicită finanţare în cadrul Axei prioritare 1 a Programului Operaţional Regional, precum şi pentru completarea corectă a cererilor de finanţare pentru aceste proiecte, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", domeniul major de intervenţie 1.2. „Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinte".
Ghidul se adresează potenţialilor solicitanţi de finanţare nerambursabilă, respectiv unităţilor administrativ-teritoriale municipii reşedinţă de judeţ şi sectoarelor municipiului Bucureşti, reprezentate de autorităţile administraţiei publice locale.
Informaţii suplimentare pot fi solicitate la datele de contact ale organismelor intermediare, precum şi pe website-ul programului, la http://www.inforegio.ro, sau pe website-ul MDRT, la http://www.mdrt.ro. Întrebările şi răspunsurile care pot fi relevante şi pentru alţi potenţiali solicitanţi vor fi publicate pe pagina web a programului (www.inforegio.ro).

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.