Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

“Fii Liber!” – acţiune de prevenire a consumului de droguri la ştrandul din Deva

Exportă PDF - “Fii Liber!” – acţiune de prevenire a consumului de droguri la ştrandul din Deva Tipăreşte pagina - “Fii Liber!” – acţiune de prevenire a consumului de droguri la ştrandul din Deva Trimite unui prieten - “Fii Liber!” – acţiune de prevenire a consumului de droguri la ştrandul din Deva

publicat de AdminiStrator in Vineri , 23 Iulie 2021, 13:47

"Fii Liber!" - acţiune de prevenire a consumului de droguri la ştrandul din Deva

 

Peste 300 de persoane care s-au aflat, vineri, 23 iulie 2021, în incinta Ştrandului Municipal din Deva au participat la o acţiune de prevenire a consumului de droguri şi alcool, organizată de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Hunedoara cu sprijinul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva.

Acţiunea face parte din campania naţională "Fii Liber!", desfăşuratătă de Agenţia Naţională Antidrog şi are ca scop creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a copiilor şi adolescenţilor, precum şi a familiilor acestora cu privire la efectele nocive ale drogurilor şi alcoolului asupra sănătăţii.

În cadrul acţiunii, au fost distribuite materiale informative şi de promovare a unor alternative sănătoase de petrecere a timpului liber, precum și baloane pentru toți copiii prezenți.

Potrivit celui mai recent "Raport naţional privind situaţia drogurilor din România", elaborat anual de Agenţia Naţională Antidrog, pe primul loc în rândul celor mai consumate droguri ilicite de către populaţia generală se află noile substanţe psihoactive (NSP) - 6,3%, urmate de canabis (6,1%) şi cocaină (1,6%).

În rândul adolescenţilor, cel mai consumat drog continuă să fie canabisul (8,7%), urmat de NSP (3,2%) şi solvenţi/substanţe inhalante (2,8%).

Raportat la situația din județul Hunedoara, aproximativ 10% dintre liceeni au declarat că au experimentat cel puțin o dată consumul de droguri.

 

Mai multe fotografii - pe pagina de Facebook a Direcției de Asistență Socială Deva!

 

Direcţia de Asistenţă Socială Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI