Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Mai sunt 10 ZILE în care pot fi reactualizate dosarele de LOCUINȚE SOCIALE!

Exportă PDF - Mai sunt 10 ZILE în care pot fi reactualizate dosarele de LOCUINȚE SOCIALE! Tipăreşte pagina - Mai sunt 10 ZILE în care pot fi reactualizate dosarele de LOCUINȚE SOCIALE! Trimite unui prieten - Mai sunt 10 ZILE în care pot fi reactualizate dosarele de LOCUINȚE SOCIALE!

publicat de ADministrator in Marti , 19 Octombrie 2021, 10:01

Mai sunt 10 ZILE în care pot fi reactualizate dosarele de LOCUINȚE SOCIALE!

Persoanele care au depus dosare pentru obținerea unei LOCUINȚE SOCIALE mai au la dispoziție 10 ZILE pentru REACTUALIZAREA acestora, în vederea întocmirii listei de priorități valabilă pentru anul 2022.
Lista actelor necesare pentru actualizarea dosarelor poate fi consultată pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Direcția de Asistență Socială - PROBLEME / TIPIZATE / LĂMURIRI sau accesând link-ul: http://www.primariadeva.ro/locuinte-a-n-l-locuinte-sociale-locuinte-de-necesitate-locuinte-de-serviciu/locuinte-sociale.
Documentele se depun la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4), Biroul Fond Locativ (Locuințe sociale), etaj 1, camera 4, dar se pot trimite și:
- electronic - pe adresa: dasdeva@primariadeva.ro
- prin poștă sau prin curier - pe adresa: Direcția de Asistență Socială Deva, Str. I.L. Caragiale, nr. 4, județul Hunedoara (data poștei: 29.10.2021).
IMPORTANT! Dosarele care nu vor fi actualizate până în data de 29 octombrie 2021 NU VOR FI INCLUSE în lista de priorități valabilă pentru anul 2022!
De asemenea, solicitanții care nu mai doresc menținerea dosarului de locuință în evidențele Direcției de Asistență Socială Deva sunt rugați să-și exprime opțiunea în scris, pe adresa de e-mail: dasdeva@primariadeva.ro.
Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0755.878.380 și 0737.036.002 (Biroul Fond Locativ - Locuințe sociale), de luni până joi - între orele 8:00-16:30 sau vineri - între orele 8:00-14:00.

Direcția de Asistență Socială Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI