Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Pistă de biciclete și trotuare amenajate pe bani europeni la Deva!

Exportă PDF - Pistă de biciclete și trotuare amenajate pe bani europeni la Deva! Tipăreşte pagina - Pistă de biciclete și trotuare amenajate pe bani europeni la Deva! Trimite unui prieten - Pistă de biciclete și trotuare amenajate pe bani europeni la Deva!

publicat de AdminiStrator in Marti , 19 Ianuarie 2021, 15:19

Pistă de biciclete și trotuare amenajate pe bani europeni la Deva!

 

 

Am semnat astăzi contractul de elaborare a documentației tehnico-economice (faza PT+DE+DTAC+DTOE), caiete de sarcini, verificare proiect, documentații pentru avize și asistență tehnică din partea proiectantului pentru proiectul ,,Construirea traseului pentru bicicliști pe Bulevardul Decebal, Bulevardul 22 Decembrie și zona adiacentă" din municipiul Deva.

Valoarea totală a contractului este de 147.840 lei fără TVA (175.929,60 lei cu TVA).

Durata contractului este de  4 luni faza de proiectare și continuă cu asistență tehnică din partea proiectantului pe toată durata  lucrărilor de execuție.

Serviciile de elaborare a documentației tehnico-economice, caiete de sarcini, verificare proiect, documentații pentru avize și asistență tehnică din partea proiectantului vor fi realizate de Asocierea Sigma Mobility Engineering SRL - Almer Proiect SRL lider de asociere Sigma Mobility Engineering Pitești.

Investiția ,,Construirea traseului pentru bicicliști pe Bulevardul Decebal, Bulevardul 22 Decembrie și zona adiacentă" din municipiul Deva este finanțată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional  (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4: Sprijinirea dezvoltării urbane durabile.

Investiția include: construire piste pentru bicicliști, reabilitare/construcții trotuare, achiziționarea și instalarea de rastele pentru parcarea bicicletelor, achiziționarea și instalarea de camere de supraveghere video pentru parcarea bicicletelor, achiziționarea și instalarea sistemului de închiriere biciclete (inclusiv biciclete), instalarea echipamentelor pentru contorizarea numărului de pietoni/bicicliști care utilizează pista și spațiul pietonal nou creat dar și acțiuni de conștientizare a populației cu privire la avantajele/beneficiile utilizării modurilor nemotorizate de transport.

Din ce în ce mai mult, bicicleta nu mai este folosită doar în scop recreativ ci ca mijloc de transport principal care aduce beneficii pe diverse planuri - reducerea traficului, mobilitate, protejarea mediului, îmbunătățirea calității vieții și nu în ultimul rând este un aliat în plus pentru o viață sănătoasă.

 

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva

 

#LucrămPentruDeveni

#ModernizămDeva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI