Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Premii pentru devenii care sărbătoresc „Nunta de Aur”!

Exportă PDF - Premii pentru devenii care sărbătoresc „Nunta de Aur”! Tipăreşte pagina - Premii pentru devenii care sărbătoresc „Nunta de Aur”! Trimite unui prieten - Premii pentru devenii care sărbătoresc „Nunta de Aur”!

publicat de AdministrAtor in Marti , 3 Aprilie 2018, 11:05

Premii pentru devenii care sărbătoresc „Nunta de Aur"!

 

 

Familiile care aniversează, anul acesta, „Nunta de Aur" vor fi premiate marţi, 15 mai 2018, de Ziua Internaţională a Familiei, de primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Pentru a intra în posesia premiului în valoare de 500 de lei şi a „Diplomei de fidelitate", oferite de Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsăstorie în 2018 şi au domiciliul în municipiul Deva şi localităţile componente trebuie să depună o cerere-tip la Direcţia Publică Locală de Evidenţa Perosanelor şi Stare Civilă Deva (B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etaj 1), împreună cu copii după actele de identitate şi certificatul de căsătorie, până în data de 11 mai 2018.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0254.216.718 şi 0726.700.767, de luni până joi, între orele 8:00-16:30 şi vineri, între orele 8:00-14:00.

Fondurile destinate premierii au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 107/2017 şi vor fi alocate din bugetul local.

De la începutul anului, 67 de familii care sărbătoresc „Nunta de Aur" în 2018 au depus cereri pentru a intra în posesia premiului oferit de Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local.

 

Biroul de presă

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice