Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Primăria Deva susține performanța!

Exportă PDF - Primăria Deva susține performanța! Tipăreşte pagina - Primăria Deva susține performanța! Trimite unui prieten - Primăria Deva susține performanța!

publicat de AdministratoR in Miercuri , 9 Septembrie 2020, 14:58

Primăria Deva susține performanța!

Primăria Municipiului Deva a plătit, miercuri, 9 septembrie 2020, Liceului cu Program Sportiv "Cetate" Deva, suma de 50.000 de lei - prima tranșă din valoarea Contractului nr. 48051/02.07.2020 privind finanțarea proiectului "Promovarea atletismului de performanță", încheiat între municipalitate și L.P.S. "Cetate", potrivit prevederilor Legii educației fizice și sportului, Ordinului Ministrului Tineretului și Sportului privind finanțarea din fonduri publice a proiectelor și programelor sportive și Hotărârii Consiliului Local Deva nr. 597/2020.
Suma de 50.000 de lei a fost alocată la solicitarea conducerii Liceului cu Program Sportiv "Cetate" Deva.
Contractul privind finanțarea performanței în atletism are o valoare totală de 250.000 de lei și este valabil până la sfârșitul anului 2020. Suma este acordată de la bugetul local și a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 217/2020.
Potrivit dispozițiilor contractului, finanțarea va susține activitatea sportivă a multiplei campioane naționale Florentina Marincu-Iușco și a antrenorului acesteia, Nicolae Alexe. Concret: participarea la competiții oficiale, achiziționarea de echipament sportiv, medicamente, servicii medicale și premieri acordate conform Hotărârii Guvernului nr. 1447/2007 privind aprobarea Normelor financiare pentru activitatea sportivă, actualizată.
Florentina Marincu-Iușco va reprezenta România la Campionatele Balcanice de Atletism pentru seniori, care vor avea loc în perioada 19-20 septembrie 2020, la Cluj-Napoca.
Sportiva legitimată la L.P.S. "Cetate" Deva s-a întors cu două medalii de aur de la Campionatul Național de seniori și tineret în aer liber, care s-a desfășurat, weekend-ul trecut, pe Arena "Transilvania" din Cluj-Napoca.
Felicitări, Florentina, ție și întregii delegații hunedorene!

 

Nicolae-Florin OANCEA,
Primarul Municipiului Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.