Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Program de lucru cu publicul al Serviciului Evidența Persoanelor Deva, în săptămâna premergătoare și pe timpul desfășurării alegerilor parțiale din data de 05.11.2017

Exportă PDF - Program de lucru cu publicul al Serviciului Evidența Persoanelor Deva, în săptămâna premergătoare și pe timpul desfășurării alegerilor parțiale din data de 05.11.2017 Tipăreşte pagina - Program de lucru cu publicul al Serviciului Evidența Persoanelor Deva, în săptămâna premergătoare și pe timpul desfășurării alegerilor parțiale din data de 05.11.2017 Trimite unui prieten - Program de lucru cu publicul al Serviciului Evidența Persoanelor Deva, în săptămâna premergătoare și pe timpul desfășurării alegerilor parțiale din data de 05.11.2017

publicat de AdministrAtor in Luni , 30 Octombrie 2017, 14:34

Program de lucru cu publicul al Serviciului Evidența Persoanelor Deva, în săptămâna premergătoare și pe timpul desfășurării alegerilor parțiale din data de 05.11.2017

Primaria Municipiului Deva, prin Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor și Stare Civilă, invită cetaţenii domiciliaţi în municipiul Deva şi din localitățile arondate municipiului (Archia, Bîrcea Mică, Cristur, Sîntuhalm), ale căror acte de identitate au expirat sau sunt în prag de expirare să se prezinte la sediul Serviciului de Evidența Persoanelor Deva de pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etaj 1 (clădirea verde), pentru solicitarea eliberării documentului de identitate (Cartea de identitate (CI) sau Cartea de identitate provizorie (CIP).

În scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral din 05.11.2017, vă comunicăm programul de lucru cu publicul al Serviciului Evidența Persoanelor Deva, în săptămâna premergătoare și pe timpul desfășurării alegerilor.

 

PROGRAMUL de lucru cu publicul pentru perioada 30 octombrie - 05 noiembrie 2017

LUNI, MARȚI, JOI, VINERI: 08.30-16.30
MIERCURI: 08.30-18.30
SÂMBĂTĂ, 04.11.2017: 08.00-16.00
DUMINICĂ, 05.11.2017: 07.00-21.00

 

Cetățenii sunt obligați să solicite eliberarea unui act de identitate.

În baza dispozițiilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 97/2005 cu modificările si completările ulterioare, cetățenii au obligația să se legitimize pe teritoriul României cu un act de identitate. (consulta aici >>>>)

 

Documentele necesare pentru eliberarea unei cărți de identitate - obligatorii, indiferent de motivul pentru care se eliberează.

În sensul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 97/2005, prin act de identitate se înţelege cartea de identitate, precum şi cartea de identitate provizorie şi • buletinul de identitate, aflat în termen de valabilitate.(consulta aici >>>>)

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice