Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Proiectul “ACCES ŞI MOBILITATE-GARANŢIA DEZVOLTĂRII” -ediţia a II-a

Exportă PDF - Proiectul “ACCES ŞI MOBILITATE-GARANŢIA DEZVOLTĂRII”  -ediţia a II-a Tipăreşte pagina - Proiectul “ACCES ŞI MOBILITATE-GARANŢIA DEZVOLTĂRII”  -ediţia a II-a Trimite unui prieten - Proiectul “ACCES ŞI MOBILITATE-GARANŢIA DEZVOLTĂRII”  -ediţia a II-a

publicat de AdministrAtor in Luni , 23 Octombrie 2017, 8:53

Proiectul "ACCES ŞI MOBILITATE-GARANŢIA DEZVOLTĂRII"
-ediţia a II-a-

Începând cu anul şcolar trecut, Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca realizează, în cadrul acestui proiect, întâlniri cu profesori şi elevi ai liceelor de artă din ţară şi Republica Moldova în cadrul cărora este prezentată oferta educaţională pentru cei care doresc să urmeze cursurile universitare ale Academiei.

În zilele de 19 şi 20 octombrie 2017, o parte din profesorii Academiei şi coordonatori ai proiectului au desfăşurat un program în cadrul Liceului de Arte "Sigismund Toduţă"-Deva care este partener în acest proiect gândit în special pentru elevii claselor XI-XII de la secţia muzică, dar la care au avut acces, bineînţeles, toate cadrele didactice de specialitate şi toţi elevii liceului.

În cele două zile, cadrele didactice universitare au susţinut ateliere/cursuri de măiestrie cu şi pentru elevii de la secţia canto, pentru cei instrumentişti (pian, instrumente cu coarde, instrumente de suflat) şi pentru cei interesaţi de regia de operă, muzicologie şi compoziţie. Vineri, 20 octombrie, a avut loc o masă rotundă cu profesorii liceului devean, în cadrul căreia au fost anunţate noutăţile privind probele de admitere la secţiile Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca şi s-au făcut propuneri pentru ediţia următoare a proiectului, care va avea loc în anul şcolar viitor.

Joi, 19 octombrie, profesorii instrumentişti ai Academiei au susţinut un recital vocal-instrumental la Sala Şemineului a Palatului "Magna Curia", Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane -Deva. Programul a cuprins lucrări din diverse epoci stilistice interpretate la pian, vioară, contrabas, instrumente de suflat, chitară clasică şi arii din opere. Momentul final al recitalului - o surpriză plăcută rezervată publicului prezent - a fost realizat în mod interactiv, cu participarea tuturor profesorilor clujeni şi a elevilor deveni care au beneficiat de cursurile de măiestrie.

 

Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice