Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Raportul Poliţiei Locale Deva privind activitatea desfăşurată în perioada octombrie-decembrie 2019

Exportă PDF - Raportul Poliţiei Locale Deva privind activitatea desfăşurată în perioada octombrie-decembrie 2019 Tipăreşte pagina - Raportul Poliţiei Locale Deva privind activitatea desfăşurată în perioada octombrie-decembrie 2019 Trimite unui prieten - Raportul Poliţiei Locale Deva privind activitatea desfăşurată în perioada octombrie-decembrie 2019

publicat de AdministrAtor in Marti , 14 Ianuarie 2020, 14:56

Raportul Poliţiei Locale Deva privind activitatea desfăşurată în perioada octombrie-decembrie 2019

Polițiștii locali din municipiul Deva au desfășurat în trimestrul IV al anului 2019, acțiuni pe domeniile de competenţă: circulația pe drumurile publice; disciplina în construcții și afișajul stradal; protecția mediului; activitatea comercială; evidența persoanelor, ordinea și liniștea publică, paza bunurilor.

Principala preocupare a poliţiştilor locali este prevenirea faptelor antisociale care pot afecta siguranţa cetăţenilor.

Conform raportului de activitate al Direcţiei Poliţia Locală Deva pe ultimele trei luni ale anului 2019, poliţiştii locali au aplicat 1222 de sancţiuni (791 de avertismente şi 431 de amenzi) pe domeniile în care au competenţă legală. Valoarea totală a amenzilor date de oamenii legii în această perioadă este de 111.450 lei.

Poliţiştii de la Serviciul Circulaţie pe Drumurile Publice s-au sesizat în ceea ce priveşte încălcarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, circulaţia/staţionarea vehiculelor şi ocuparea abuzivă a locurilor de parcare închiriate/rezervate. Ei au aplicat 599 de sancţiuni (484 avertismente şi 115 amenzi). Valoarea totală a amenzilor date pe acest domeniu a fost de 35.820 lei.

Serviciul de Ordine Publică, Paza Bunurilor a luat măsuri în ceea ce priveşte tulburarea liniştii şi ordinii publice, comercializarea de produse pe domeniul public în cazurile în care comercianţii nu au putut justifica cu acte provenienţa produselor, depozitarea de deşeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop. De asemenea, poliţiştii de la acest serviciu au sancţionat persoanele care au avut cartea sau buletinul de identitate expirat. Totalul sancţiunilor pe acest domeniu a fost de 455 (252 de avertismente şi 203 amenzi). Amenzile au însumat valoarea de 34.580 lei.

Angajaţii de la Serviciul Disciplina în Construcţii, Protecţia Mediului şi Activitate Comercială au verificat în teren construcţiile noi şi autorizaţiile de construire, lucrările de construcţii executate în apartamente, autorizaţiile privind reparaţii carosabil şi pietonal. Ei au controlat şi societăţile comerciale, persoanele fizice, producătorii particulari şi comercianţii ambulanţi. Transportul şi depozitarea deşeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureş şi curăţenia stradală au fost pe lista acestui serviciu. Numărul sancţiunilor s-a ridicat la 168 (55 de avertismente şi 113 amenzi). Valoarea amenzilor a fost de 41.050 lei.

La Serviciul Monitorizare Video şi Trafic au fost înregistrate îm trimestrul IV al anului 2019, sesizări pe linie de: ordine şi linişte publică, circulaţie rutieră, disciplină în construcţii şi protecţia mediului. Din cele 926 de sesizări, 13 au fost prin apelulul unic de urgenţă 112.

Angajaţii acestui serviciu au verificat în baza de date naţională 649 de persoane şi autovehicule.

Poliţiştii locali au asigurat ordinea şi liniştea publică la evenimente organizate în municipiul Deva, au organizat patrule mixte cu Poliţia Municipiului Deva pentru prevenirea infracţiunilor şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte pentru deveni.

Poliţiştii locali s-au implicat şi în proiecte educaţionale în parteneriat cu şcolile sau cu alte instituţii ale statului pentru a preveni consumul de droguri, pentru a-i informa pe copii despre regulile de circulaţie sau pentru a-i face să conştientizeze ce înseamnă să comiţi o infracţiune şi cum se răsfrânge acest lucru asupra viitorului lor.

Numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale Deva este - 0254.232.777, dar puteţi suna și direct de pe aplicația Deva24.

Poliţistul local este cel la care puteţi apela 24 de ore din 24 cu tot ceea ce ţine de domeniul de competenţă al acestei instituţii. 

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.