Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

”Bucurie în Mişcare Deva 2017” – Piaţa Unirii, 20-21 mai

Exportă PDF - ”Bucurie în Mişcare Deva 2017” – Piaţa Unirii, 20-21 mai Tipăreşte pagina - ”Bucurie în Mişcare Deva 2017” – Piaţa Unirii, 20-21 mai Trimite unui prieten - ”Bucurie în Mişcare Deva 2017” – Piaţa Unirii, 20-21 mai

publicat de AdministrAtor in Miercuri , 17 Mai 2017, 12:06

"Bucurie în Mişcare Deva 2017" - Piaţa Unirii, 20-21 mai

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România vine la Deva, în Piaţa Unirii, în zilele de 20 şi 21 mai 2017! Toţi locuitorii oraşului sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii.

Vă așteptăm sâmbătă, 20 mai 2017, începând cu ora 9.00, în zonele amenajate special pentru dumneavoastră, în centrul Devei:

  • Caravana "Jocurile copilăriei: Țară, țară, vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț.

  • Zona concursurilor și jocurilor sportive: fotbal, streetball, tenis de masă.

  • Zona cu jocuri și concursuri pentru copii și familie: badminton, tir cu arcul, ski pe asfalt şi slow biking.

  • Zona de relaxare, board-games pentru tineri și jocuri de team-building.

  • La scena principală vor avea loc demonstrații sportive și artistice: fitness, bokwa, karate, gimnastică aerobică, muzică și dansuri.

  • Participanții la eveniment vor avea ocazia să-și testeze creativitatea transformând deșeurile în jucării, în Zona "Reciclăm și ne jucăm".

  • Ne vom întrece la Cros-ul "Bucurie în Mișcare", care va avea loc pe Stadionul "Cetate", sâmbătă, 20 mai 2017, între orele 9.00-12.00.

Devron Bike, prin Eurosport DHS pune la dispoziție căști pentru atelierul de longboard şi premii pentru toate concursurile. Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de alte premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre.

În cadrul "Bucurie în Mișcare Deva 2017", toți cei care iau parte la provocarea "1 milion de secunde de mișcare" pot primi una dintre cele 20.000 de brățări "Iubesc Mișcarea", semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mișcării din România.

„1 Milion de secunde de mișcare" este provocarea lansată în cadrul proiectului „Bucurie în Mișcare România". Ne dorim implicarea cât mai multor persoane din Deva, care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general.

Fiecare participant în provocarea "1 Milion de secunde de mișcare" poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro) şi pe pagina oficială de Facebook a evenimentului (www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).

Organizatorii "Bucurie în Mişcare Deva 2017": Clubul Evoluţii, Barzz Fitness, ACS Crossover, Asociaţia Sport şi Anduranţă, Yes Gym Dia Studio, Maris Dava, Leo Sarmizegetusa Deva.

Partenerii locali "Bucurie în Mişcare Deva 2017": Primăria Muncipiului Deva, Palatul Copiilor Deva, Camera de Comerț și Industrie Hunedoara, Direcția Județeană de Sport și Tineret Hunedoara, Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, Nutrilite, Devron Bike - Eurosport DHS și Decathlon.

Partener media naţional "Bucurie în Mişcare": KissFM.

"Bucurie în Mişcare România" este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din ţara noastră. În perioada 12 mai-4 iunie, eveimentul se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizat de Asociaţia 11even cu sprijinul Kaufland România.

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa locuitorilor că în intervalul sâmbătă, 20 mai 2017, ora 8.00 - duminică, 21 mai 2017, ora 24.00, va fi interzis accesul autovehiculelor în Piața Unirii și în parcarea din zona A.J.O.F.M. Deva (Bulevardul 1 Decembrie 1918).

Biroul de presă

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice