Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Încep înscrierile pentru Festivalul de Dans ,,Face of Dance” – Deva, 2019!

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean" Deva dau startul înscrierilor pentru Festivalul - concurs de Dans ,,Face of Dance" Deva care va avea loc în perioada 16-17 noiembrie 2019.  

Hotărârea nr. 325 privind Virarea de credite bugetare între capitole precum și modificarea listei de investiții aferentă bugetului creditelor interne

Hotărârea nr. 325 privind Virarea de credite bugetare între capitole precum și modificarea listei de investiții aferentă bugetului creditelor interne.

Hotărârea nr. 323 privind Organizarea evenimentelor care se vor desfăşura în luna decembrie 2019 cu prilejul sărbătorilor de iarna

Hotărârea nr. 323 privind Organizarea evenimentelor care se vor desfăşura în luna decembrie 2019 cu prilejul sărbătorilor de iarna.

Hotărârea nr. 322 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.84/2015 privind aprobarea contractării de către municipiul Deva a unei finanțări rambursabile interne în valoare de 30.000.000,00 lei, cu modificările și completările ulterioare

Hotărârea nr. 322 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.84/2015 privind aprobarea contractării de către municipiul Deva a unei finanțări rambursabile interne în valoare de 30.000.000,00 lei, cu(...)

Concurs pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Serviciului investitii, reparatii publice al Direcţiei Deva 2020 din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Deva - 14 octombrie 2019 proba scrisa

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Serviciului(...)

Distrugere de muniţie în Poligonul Dealul Paiului!

Unitatea Militară 01794 aduce la cunoștința cetățenilor că în data de 15 octombrie 2019, între orele 08:00-16:00 va efectua lucrări de distrugere a muniţiei în Poligonul Dealul Paiului, din municipiul Deva.  

ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL DEVA - 14 OCTOMBRIE 2019, ORA 11:00

ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL DEVA - 14 OCTOMBRIE 2019, ORA 11:00.  

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 15.10.2019

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 15.10.2019    

Festivalul Naţional de Muzică Pop ,,Stelele Cetăţii” – Deva, 26 şi 27 octombrie 2019

19 finalişti din zece judeţe ale României, din municipiul Bucureşti şi din Bulgaria vor intra în concurs la Festivalul Național de Muzică Pop ,,Stelele Cetății" - ediția a XXXVII-a, care se desfășoară în zilele(...)

Cel mai votat proiect din programul de Bugetare participativă va fi gata până la sfârșitul anului

Primăria Municipiului Deva a dat startul celui mai votat proiect propus de deveni în cadrul programului de Bugetare participativă, desfășurat la începutul anului 2019.  

Concurs pentru ocuparea postului de execuție vacant de Referent de specialitate, grad IA la Compartimentul proiecte și programe culturale din cadrul Centrului Cultural “Drăgan Muntean” Deva

Vă facem cunoscut că în data de 21.10.2019 se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de execuție vacant de Referent de specialitate, grad IA la Compartimentul proiecte și programe culturale din cadrul Centrului Cultural(...)

CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI VACANT CORESPUNZĂTOR FUNCȚIEI PUBLICE DE EXECUȚIE DE CONSILIER CLASA I GRAD PROFESIONAL ASISTENT DIN CADRUL SERVICIULUI RECUPERARE IMPOZITE ȘI TAXE LOCALE AL DIRECȚIEI IMPOZITE ȘI TAXE LOCALE – 10 OCTOMBRIE 2019 PROBA SCRISĂ

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura  concursul pentru ocuparea postului vacant pe perioadă nedeterminată corespunzător funcţiei publice de execuţie de consilier, clasa I, grad(...)

Programul de vizitare a Cetății Deva se modifică de la 1 octombrie!

Programul de vizitare a Cetății Deva se modifică începând de marți, 1 octombrie 2019. Turiștii vor putea explora monumentul medieval doar până la ora 20:00.  

Busu vine la Deva, cu comedia ”Central Park”!

"Central Park", comedia lui Woody Allen, va fi jucată marți, 5 noiembrie 2019, la ora 19:00, la Centrul Cultural "Drăgan Muntean" Deva.  

E.S. Domnul Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, în vizită la Primăria Municipiului Deva

Primarul Municipiului Deva, domnul Nicolae-Florin Oancea, a avut astăzi o întrevedere cu domnul Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România. Excelența Sa se află pentru prima dată în vizită(...)

Micutzu vine la Deva cu un spectacol de stand-up comedy

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand-up comedy din România vine la Deva cu spectacolul "Zâmbete și empatie" - vineri, 11 octombrie 2019, la ora 20:00, în sala mare a Centrului Cultural "Drăgan Muntean".(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: