Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Carieră

Concurs pentru ocuparea postului vacant în regim contractual de inspector de specialitate gradul IA în cadrul Biroului administrarea şi exploatarea locuinţelor al Serviciului administrare fond locativ din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva

Vă facem cunoscut că în data de 9 martie 2020, ora 10.00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, din Deva, str. I. L. Caragiale, nr. 4, se va desfășura proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant în regim contractual de inspector de specialitate gradul IA în cadrul Biroului administrarea şi exploatarea locuinţelor al Serviciului administrare fond locativ din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, instituţie publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al Municipiului Deva. 

Examen de promovare în grad profesional al unor funcţionari publici

Vă aducem la cunoştinţă că în data de 16 martie 2020, la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura examenul de promovare în grad profesional al unor funcţionari publici.
Examenul se va desfăşura după următorul program :
•  16 martie 2020 - ora 10,00 - proba scrisă
•  Interviul se va susţine conform art. 56 din H.G. 611 / 2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, actualizată .

Concurs pentru ocuparea unui post vacant in regim contractual de muncitor necalificat din cadrul Serviciului Intretinere Zone Verzi- Zona 2, si un post vacant in regim contractual de ingrijitor din cadrul Compartimentului Administrare Aqualand al Serviciului Baze Sportive si de Agrement

Vă facem cunoscut că în data de 31 ianuarie 2020, Serviciul Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva va desfăşura concursul pentru ocuparea unui post  vacant in regim contractual de muncitor necalificat din cadrul Serviciului Intretinere Zone Verzi- Zona 2, si un post  vacant in regim contractual de ingrijitor din cadrul Compartimentului Administrare Aqualand al Serviciului Baze Sportive si de Agrement. 

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.