Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Hotărârea nr. 415 privind participarea municipiului Deva, în calitate de coorganizator alături de Asociația Județeană a Răniților Revoluției și Urmașilor Eroilor Martiri Hunedoara Deva, la ceremonia cinstirii eroilor martiri ai Revoluției Române din Decembrie 1989, ce se va desfășura la Deva în data de 20 decembrie 2019.

Exportă PDF - Hotărârea nr. 415 privind participarea municipiului Deva, în calitate de coorganizator alături de Asociația Județeană a Răniților Revoluției și Urmașilor Eroilor Martiri Hunedoara Deva, la ceremonia  cinstirii eroilor martiri ai Revoluției Române din Decembrie 1989, ce se va desfășura la Deva în data de 20 decembrie 2019. Tipăreşte pagina - Hotărârea nr. 415 privind participarea municipiului Deva, în calitate de coorganizator alături de Asociația Județeană a Răniților Revoluției și Urmașilor Eroilor Martiri Hunedoara Deva, la ceremonia  cinstirii eroilor martiri ai Revoluției Române din Decembrie 1989, ce se va desfășura la Deva în data de 20 decembrie 2019. Trimite unui prieten - Hotărârea nr. 415 privind participarea municipiului Deva, în calitate de coorganizator alături de Asociația Județeană a Răniților Revoluției și Urmașilor Eroilor Martiri Hunedoara Deva, la ceremonia  cinstirii eroilor martiri ai Revoluției Române din Decembrie 1989, ce se va desfășura la Deva în data de 20 decembrie 2019.

publicat de AdminiStrator in Vineri , 13 Decembrie 2019, 13:34

Înapoi la Hotarari 2019

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.