Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Activitatea Poliției Locale Deva, în luna iulie 2019

Exportă PDF - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna iulie 2019 Tipăreşte pagina - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna iulie 2019 Trimite unui prieten - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna iulie 2019

publicat de AdministrAtor in Marti , 13 August 2019, 13:06

Activitatea Poliției Locale Deva, în luna iulie 2019

Polițiștii locali din municipiul Deva au desfășurat în luna iulie  2019, acțiuni pe domeniile de competenţă: circulația pe drumurile publice; ordinea și liniștea publică, paza bunurilor; disciplina în construcții și afișajul stradal; protecția mediului; activitatea comercială; evidența persoanelor.

Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor a luat măsuri pentru a combate tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea produselor pe domeniul public fără a putea justifica proveniența acestora, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop. Pe domeniile de competență ale acestui serviciu au fost aplicate 188 de sancțiuni (114 avertismente și  74 amenzi).  Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii de la acest serviciu a fost de 21.230 lei.  

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a desfășurat activități în ceea ce privește încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice şi staționarea vehiculelor.  Au fost aplicate 267 de sancțiuni (197 avertismente și 70 de amenzi). Valoarea amenzilor date de polițiștii de la circulație a fost de 20.360 lei.

Angajații Serviciului Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială au efectuat controale în teren a construcțiilor noi, au verificat autorizații de construire, de reparații carosabil și pietonal, amplasarea panourilor publicitare, lucrări de construcții executate în apartamente, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală și au efectuat pânde în locurile unde au avut informații că se depozitează ilegal deșeuri. Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială a aplicat 55 de sancțiuni (19 de avertismente și 36 amenzi). Valoarea amenzilor aplicate a fost de 14.600 lei.

La Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate au fost pe linie de: ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții şi protecția mediului. Din cele 250 de sesizări preluate, şase au fost prin apelul unic de urgență 112.

Oamenii legii au fost prezenți și la evenimente sau acțiuni organizate de servicii din cadrul Primăriei Municipiului Deva și din subordinea Consiliului Local Deva.

Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe luna iulie 2019, au fost aplicate 510 sancțiuni pe domeniile de competență ale acestei instituției. Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii locali în luna iulie a acestui an s-a ridicat la suma de 56.190 lei.

Pentru orice problemă care ține de competența Poliției Locale, puteți suna la Dispecerat -  tel. 0254.232.777, dar și direct de pe aplicația Deva24.

Polițiștii locali se află în slujba cetățenilor 24 de ore din 24.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.