Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Actualizarea bazei de date a asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

Exportă PDF - Actualizarea bazei de date a asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva! Tipăreşte pagina - Actualizarea bazei de date a asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva! Trimite unui prieten - Actualizarea bazei de date a asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

publicat de AdminiStrator in Miercuri , 2 Iunie 2021, 15:40

Actualizarea bazei de date a asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

 

Primăria Municipiului Deva - prin Direcţia de Asistenţă Socială aduce la cunoştinţa reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari obligaţia de actualizare a bazei de date a asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva.

Astfel, preşedinţii asociaţiilor de proprietari sunt rugaţi să transmită Direcţiei de Asistenţă Socială Deva datele de contact cu privire la sediul asociaţiei, preşedinte, administrator şi cenzor prin completarea FORMULARULUI DE ACTUALIZARE A BAZEI DE DATE, care poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei Municipiului Deva - www.primariadeva.ro, Secţiunea Direcţia de Asistenţă Socială - Asociaţii de proprietari (link: http://www.primariadeva.ro/asociatii-de-proprietari/asociatii-proprietari). 

IMPORTANT! La informaţiile cu privire la adresa asociaţiei de proprietari se va avea în vedere denumirea străzilor conform Nomenclatorului stradal actualizat al municipiului Deva, care poate fi consultat pe www.primariadeva.ro - Secţiunea Informaţii de interes public sau accesând linkul: http://www.primariadeva.ro/nomenclator-stradal.

Informaţiile solicitate vor fi transmise electronic Direcţiei de Asistenţă Socială Deva - Compartimentul Asociaţii de proprietari, pe adresa de e-mail: asociatii.proprietari@primariadeva.ro, până la data de 15.06.2021.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0755.878.637, de luni până joi - între orele 8:00-16:30 sau vineri - între orele 8:00-14:00.

 

Direcţia de Asistenţă Socială

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI