Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Admitere pentru studii de master la ASE Bucureşti – Centrul Teritorial Deva

Exportă PDF - Admitere pentru studii de master la ASE Bucureşti – Centrul Teritorial Deva Tipăreşte pagina - Admitere pentru studii de master la ASE Bucureşti – Centrul Teritorial Deva Trimite unui prieten - Admitere pentru studii de master la ASE Bucureşti – Centrul Teritorial Deva

publicat de AdministrAtor in Marti , 6 August 2019, 9:31

Admitere pentru studii de master la ASE Bucureşti - Centrul Teritorial Deva

Academia de Studii București - Centrul Teritorial Deva organizează sesiune de admitere pentru programul de master "Managementul afacerilor mici şi mijlocii". Programul de master se desfăşoară în sistemul "învăţământ de zi cu frecvenţă" şi are o durată de doi ani. Numărul de locuri pentru anul universitar 2019-2020 este de 50, cu taxă.

Înscrierile vor avea loc în perioada 9 - 11 septembrie 2019, între orele 8:00-16:00, la Centrul Teritorial Deva (Piața Unirii, nr. 3).

Admiterea se face prin concurs. Candidaţii vor susţine un test grilă, care are o pondere de 40% în nota finală de admitere. Restul de 60% din nota finală reprezintă media obţinută de candidaţi la examenul de licenţă.

Testul grilă se va susţine la sediul central al ASE Bucureşti, din Piaţa Romană nr. 6, sector 1, Bucureşti, după terminarea înscrierilor. Ziua şi ora susţinerii testului grilă vor fi anunţate la începutul lunii septembrie pe site-ul ASE (http://management.ase.ro/)  sau la sediul Centrului Teritorial Deva al ASE.

Actele necesare pentru înscriere sunt: dosar plic; diplomă de Bacalaureat şi supliment de diplomă (original sau copii legalizate); diplomă de licenţă - supliment de diplomă şi foaie matricolă (original sau copii legalizate); certificat de naştere; certificat de căsătorie (dacă este cazul); carte de identitate (copie); adeverință medicală tip; cerere de înscriere (se completează la secretariatul facultăţii); dovada plăţii taxei de înscriere (250 lei); dovada plăţii taxei de şcolarizare aferentă semestrului I (2.500 lei).

Taxa de școlarizare este de 5.000 de lei/an universitar şi poate fi achitată în două rate.

Informații suplimentare se pot obține la secretariatul Centrului Teritorial Deva al ASE Bucureşti (Piaţa Unirii, nr. 3) sau la numărul de telefon 0772.168.483.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.