Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Am găsit soluția: În anul școlar 2021-2022, elevii de la Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna” își vor desfășura cursurile într-o clădire a Liceului de Arte ,,Sigismund Toduță”

Exportă PDF - Am găsit soluția:  În anul școlar 2021-2022, elevii de la Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna” își vor desfășura cursurile într-o clădire a Liceului de Arte ,,Sigismund Toduță” Tipăreşte pagina - Am găsit soluția:  În anul școlar 2021-2022, elevii de la Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna” își vor desfășura cursurile într-o clădire a Liceului de Arte ,,Sigismund Toduță” Trimite unui prieten - Am găsit soluția:  În anul școlar 2021-2022, elevii de la Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna” își vor desfășura cursurile într-o clădire a Liceului de Arte ,,Sigismund Toduță”

publicat de AdminiStrator in Vineri , 9 Iulie 2021, 12:48

Am găsit soluția:  În anul școlar 2021-2022, elevii de la Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna" își vor desfășura cursurile într-o clădire a Liceului de Arte ,,Sigismund Toduță"

În urma întâlnirilor pe care le-am avut cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara și cu o parte dintre directorii unităților de învățământ din municipiul Deva s-a găsit soluția desfășurării orelor de curs în anul școlar viitor pentru elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna" Deva.

Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna" intră în reabilitare pe fonduri europene.

Procesul educațional al elevilor se va desfășura în clădirea Liceului de Arte ,,Sigismund Toduță" aflată în cartierul Progresul (fosta Școală generală nr. 2).

Elevii din ciclul primar și cele patru clase de a VIII-a de la Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna" vor avea cursuri de dimineața, iar cei din clasele V-VII de după-amiaza.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a putea găsi cea mai bună variantă pentru desfășurarea orelor de curs a elevilor de la  Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna".

Le mulțumesc elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna" și părinților pentru înțelegerea de care au dat dovadă.

La finalul lucrărilor de reabilitare, ,,Andrei Șaguna" va fi o școală modernă cu o infrastructură educațională de calitate.

 

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI