Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Bugetare participativă: A început votul pentru proiectele eligibile!

Exportă PDF - Bugetare participativă: A început votul pentru proiectele eligibile! Tipăreşte pagina - Bugetare participativă: A început votul pentru proiectele eligibile! Trimite unui prieten - Bugetare participativă: A început votul pentru proiectele eligibile!

publicat de AdministrAtor in Luni , 18 Martie 2019, 10:12

Bugetare participativă: A început votul pentru proiectele eligibile!

17 proiecte dintre cele 25 înscrise în programul de bugetare participativă desfăşurat de Primăria Municipiului Deva au fost declarate eligibile în urma evaluării, intrând astfel în următoarea etapă - votul online.

Până sâmbătă, 30 martie 2019, devenii sunt invitaţi să voteze proiectele preferate. Cetăţenii care doresc să participe la votul online trebuie să se înscrie pe platforma bugetării participative, accesând linkul: https://deva.decide.direct/ şi să-şi creeze un cont de utilizator, care va fi confirmat cu un cod transmis printr-un SMS pe telefonul mobil. Accesând apoi contul creat, au posibilitatea să voteze proiectul preferat.

Fiecare persoană are dreptul să voteze o singură dată un singur proiect. Primăria Municipiului Deva se va asigura că procesul de votare este valid.

Persoanele care nu au acces la internet sau nu sunt familiarizate cu mediul online vor primi suport din partea municipalităţii, pentru a-şi putea exprima votul.

La finalul etapei de votare, vor fi selectate minimum 5 proiecte (până la atingerea sumei maxime alocate bugetării participative - 500.000 de lei), în ordine descrescătoare a numărului de voturi primite.

Rezultatele votului online vor fi afişate pe www.primariadeva.ro, în perioada 1-2 aprilie 2019.

Detalii despre proiectele înscrise în programul de bugetare participativă pot fi consultate pe www.primariadeva.ro sau accesând linkul: https://deva.decide.direct/proiecte/.

Informaţii suplimentare despre votul online sau despre proiecte pot fi solicitate printr-un e-mail trimis pe adresa tudecizi@primariadeva.ro.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.