Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Campioni în Cetate - demonstraţie de lupte libere

Exportă PDF - Campioni în Cetate - demonstraţie de lupte libere Tipăreşte pagina - Campioni în Cetate - demonstraţie de lupte libere Trimite unui prieten - Campioni în Cetate - demonstraţie de lupte libere

publicat de AdministrAtor in Miercuri , 26 Iunie 2019, 13:04

Campioni în Cetate - demonstraţie de lupte libere

Vineri, 28 iunie 2019, Cetatea Deva va fi gazda unei demonstraţii de lupte libere, care continuă seria de evenimente sportive ,,Campioni în Cetate". Iubitorii acestui sport sunt aşteptaţi la ora 10:30, pe Platforma Artilerie Vest.

Demonstraţiile de lupte libere sunt susţinute de sportivi din cadrul Liceului cu Program Sportiv ,,Cetate" Deva. Luptătorii cu vârste cuprinse între 9 şi 17 ani sunt medaliaţi la competiţii naţionale, internaţionale şi mondiale - lupte pe plajă. Printre sportivii care vor evolua în faţa publicului se numără şi multipli campioni balcanici.

Sportivii sunt antrenaţi de profesorii antrenori: Suraj Liviu Moravan, Gheorghe Văcăraşu, Ioan Ailincăi şi Matei Partenie.

Luptătorii, fete şi băieţi se pregătesc pentru Campionatul Naţional de Lupte pe Plajă care va avea loc în localitatea 2 Mai- Mangalia, la începutul lunii iulie 2019. Tot în luna iulie a acestui an, sportivii vor participa la competiţia ,,Cupa Cetăţii" Deva - Beach Wrestling care se va desfăşura în incinta Ştrandului Municipal Deva.

Evenimentul sportiv ,,Campioni în Cetate" este organizat de Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate" Deva, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Organizatorii îi așteaptă pe deveni și pe turiști să se bucure de spectacolul oferit de sportivii care le vor împărtăşi tehnici de luptă, de apărare, de contraatac, practicate în acest sport olimpic.

Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă!

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.