Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Cel mai mare eveniment sportiv din România, dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale începe mâine, 20 septembrie 2019, la Deva!

Exportă PDF - Cel mai mare eveniment sportiv din România, dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale începe mâine, 20 septembrie 2019, la Deva! Tipăreşte pagina - Cel mai mare eveniment sportiv din România, dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale începe mâine, 20 septembrie 2019, la Deva! Trimite unui prieten - Cel mai mare eveniment sportiv din România, dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale începe mâine, 20 septembrie 2019, la Deva!

publicat de AdministrAtor in Joi , 19 Septembrie 2019, 13:38

Cel mai mare eveniment sportiv din România, dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale începe mâine, 20 septembrie 2019, la Deva!

Municipiul Deva este gazda ediţiei din acest an a Jocurilor Naţionale Special Olympics România care se desfăşoară în perioada 20-22 septembrie 2019.

Fundaţia Special Olympics din România anunţă participarea a peste 300 de sportivi de la asociaţii şi şcoli speciale din ţară care se vor întrece timp de 3 zile la înot, atletism, baschet şi fotbal (abilități individuale). Este cel mai mare eveniment sportiv adresat persoanelor cu dizabilități intelectuale din România și reunește  sportivi de la 60 de fundații, asociații și școli speciale din mai multe județe ale țării, antrenori, voluntari, personal medical și membri ai familiilor acestora. 

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, la ora 17:30, se va da startul Cursei Flăcării Speranței, echivalentul Flăcării Olimpice, care va fi purtată de sportivii Special Olympics, de Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, de personalități sportive locale şi reprezentanți ai forțelor de ordine.

Flacăra Speranței va fi purtată pe traseul:  Piața Unirii - Bulevardul Iuliu Maniu - Bulevardul Decebal - Strada Mărăști - Sala Sporturilor din Deva.

La ora 19:00, la Sala Sporturilor din Deva va avea loc Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Naționale Special Olympics 2019. Din program fac parte defilarea delegațiilor de sportivi și antrenori, aprinderea Flăcării Speranței, înălțarea steagului Special Olympics, rostirea jurământului Special Olympics dar şi momente artistice asigurate de elevi de la Colegiul Național „Decebal" Deva, Liceul cu Program Sportiv „Cetate" Deva, Centrul de Pedagogie Curativă Simeria şi Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner" Hunedoara.

Organizatorii au şi un invitat surpriză care va concerta pentru public!

Competiţiile preliminare și finale la baschet și fotbal din cadrul evenimentului sportiv se vor desfășura la Colegiul Național „Decebal" Deva, iar cele de atletism, la Colegiul Național Pedagogic ,,Regina Maria" Deva. Competițiile de înot vor fi găzduite de Complexul Sportiv „Michael Klein" din Hunedoara. Evenimentele sportive se vor derula cu sprijinul a 100 de voluntari de la licee și facultăți cu profil sportiv din Deva, Hunedoara și București.

Jurământul Jocurilor Naţionale Special Olympics România 2019 este: ,,Vreau să câştig. Dar dacă nu pot câştiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!"

Primăria Municipiului Deva este partener în organizarea Jocurilor Naţionale Special Olympics România din acest an.

Organizatorii vă invită să le fiţi alături la acest eveniment sportiv important, pentru a-i sprijini împreună pe aceşti tineri speciali, care prin puterea de care dau dovadă în fiecare moment, merită tot respectul nostru!

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.